Έτσι θα σώσεις το αυτοκίνητό σου από πλημμύρα (+video)

Το καλοκαίρι τελειώνει και το φθινόπωρο έρχεται δειλά δειλά και μαζί και οι βροχές οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο… αθώες. Εξάλλου τα παραδείγματα από πέρυσι πολλά και για αυτό καλό είναι να προετοιμαζόμαστε. Προφανώς λοιπόν και δεν περιμένουμε από το κράτος να μας προστατεύσει και για αυτό το λόγο κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να πάρουμε τα μέτρα μας και να κοιμόμαστε λίγο πιο ήσυχοι τα βράδια…

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι συμμαχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας!

Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, όπου οι άνθρωποι οργανώνονται για να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ένα λοιπόν από τα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε, αφορά και την προστασία του αυτοκινήτου μας. Αυτό είναι το Flood Guard, μία αδιάβροχη σακούλα αυτοκινήτου, η οποία μας εγγυάται σύμφωνα με τους δημιουργούς της πως το αυτοκίνητό μας θα μείνει στεγνό και στη θέση που το παρκάραμε.

Το προϊόν αυτό είναι δημιούργημα του κυρίου Paul Dela Fuente, ο οποίος και μας το παρουσιάζει στο video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Σε αυτό μας δείχνει πως μπαίνει το αυτοκίνητο μέσα στην γιγάντια, αδιάβροχη σακούλα, η οποία ασφαλίζει αδιάβροχα. Μάλιστα έχει ιμάντες για να δέσεις το αυτοκίνητο σε σταθερό σημείο, προκειμένου να μην το παρασύρουν τα ορμητικά νερά, ενώ έχει και προστατευτικά περιμετρικά για να κρατήσει μακριά από το αυτοκίνητο τα ανεπιθύμητα χτυπήματα, όσο είναι δυνατόν.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητα πόλης με τις λιγότερες βλάβες

Η λύση αυτή κοστίζει 250 δολάρια (περίπου 215 ευρώ) όπως μπορείτε να δείτε και στο site της εταιρείας, ενώ έρχεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, αναλόγως αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store