Πόσο πωλήθηκε μια Alfa Romeo Milano Verde;

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η Alfa Romeo 75 δημοπρατείται με διαφορετικό όνομα, εμείς θα σας λύσουμε την απορία. Το εν λόγω ιταλικό μοντέλο πωλούνταν στην αγορά της Βόρειας Αμερικής με το όνομα Milano Verde!

Η Milano Verde εξοπλιζόταν από το εργοστάσιο με έναν 3λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης απόδοσης 188 ίππων, ενώ η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς γίνεται μέσω ενός 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Δείτε ακόμα: Ονειρεμένη αναβίωση της Alfa Romeo Montreal

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, ενώ έχει τοποθετηθεί η μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες από την ευρωπαϊκή έκδοση της Alfa Romeo 75. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε ανακατασκευάσει το σύστημα διεύθυνσης, ενώ είχε προβεί και στη βελτίωση του συστήματος ανάρτησης, μιας και είχε τοποθετήσει αντιστρεπτικές 27 χλστ., καθώς και αμορτισέρ της Bilstein. Σε καλή κατάσταση είναι και το εσωτερικό της Milano Verde, όπου υπάρχουν bucket καθίσματα σε ανθρακί απόχρωση, ηλιοροφή και ηλεκτρικά παράθυρα.

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή στα ‘80s με Alfa Romeo 75

Το εν λόγω μοντέλο είναι του 1988 και έχει διανύσει 168.191 μίλια (270.677 χλμ. Ο πρώην κάτοχός της έχει κάνει μια μικρή ανακατασκευή στο μοτέρ για να το τονώσει λίγο, σε μια προσπάθεια να του δώσει λίγη από την αίγλη του παρελθόντος. Κερασάκι στην τούρτα η ύπαρξη μπλοκέ διαφορικού στον πίσω άξονα με δυνατότητα κλειδώματος 100%, εκτοξεύοντας έτσι στα ύψη την οδηγική απόλαυση.

Μετά από δημοπρασία, αυτή η 75άρα Alfa Romeo πωλήθηκε για 8.700 δολάρια (7.810 ευρώ). Καθόλου άσχημα.

Get it on Google Play Download on the App Store