Εξωφρενικό το νέο Nissan GT-R Nismo GT3

Όπως είναι λογικό, η Nissan ανανέωσε στα σημεία το… πολεμικό της GT-R Nismo GT3, προκειμένου να το διατηρήσει ανταγωνιστικό. Στην ανανεωμένη αυτή εκδοχή του, το Nissan GT-R Nismo GT3, το οποίο διατίθεται ήδη για παραγγελία από τους επίδοξους πρωταθλητές με τιμή στα 475.000 ευρώ, είναι ακόμη πιο γρήγορο αλλά και πιο αποτελεσματικό.

Δείτε ακόμη: Τα best seller μοντέλα ανά χώρα στην Ευρώπη

Αυτό σύμφωνα με τη Nissan επετεύχθη χάρη στην βελτιστοποίηση της κατανομής του βάρους, το οποίο μάλιστα έχει χαμηλότερο κέντρο, κάτι που οφείλεται στη νέα, χαμηλότερη θέση του twin-turbo 3.8 λτ. βενζινοκινητήρα. Φυσικά, περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν δίνονται στην δημοσιότητα καθώς μιλάμε για αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο πρέπει να έχει και κάποια… μυστικά.

Βελτιωμένη είναι και η οδική συμπεριφορά του αγωνιστικού αυτοκινήτου, καθώς έχουν γίνει βελτιώσεις στην ανάρτηση που σε συνδυασμό με την αύξηση της ακαμψίας, κάνουν το αυτοκίνητο ακόμη πιο άμεσο και ακριβές στις εντολές του οδηγού. Τα φρένα είναι και αυτά βελτιωμένα, με μεγαλύτερους δίσκους και δαγκάνες, που υπόσχονται ισχυρότερο φρενάρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια.

Διαβάστε επίσης: Honda NSX vs Mercedes-AMG GT R (+video)

Τέλος να τονίσουμε πως το Nissan GT-R Nismo GT3 έχει μία ειδικά εξελιγμένη για αυτό μονάδα κλιματισμού, η οποία κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την παραμονή του οδηγού στην… σπαρτιάτικη καμπίνα, χωρίς όμως να κοστίζει σε απόδοση και βάρος.

Get it on Google Play Download on the App Store