Φανταστικό… Honda S2000

Η Honda μέσω στελεχών της έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα νέο S2000 καθώς κρίνει πως αυτή την στιγμή οι προτεραιότητες της είναι άλλες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα βοηθούσε στην περαιτέρω ανάπτυξή της, αφού η συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι αρκετά δημοφιλής.

Δείτε ακόμη: Η ιστορία του Honda NSX σε ένα video

Παρόλα αυτά ο κόσμος διψάει για ένα νέο Honda S2000 και αυτός είναι και ο λόγος που κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα δημιουργήματα. Ένα από αυτά και το πιο πρόσφατο, είναι αυτό που βλέπουμε στην πιο πάνω, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Jon Sibal.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε στο roadster αμάξωμα του Honda S2000 στοιχεία από τα σημερινά μοντέλα της μάρκας και κυρίως από το NSX. Το εμπρός μέρος του… εικονικού Honda S2000 παραπέμπει σε NSX, ενώ το αμάξωμά του έχει αρκετές ακμές. Και τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν τη λογική του NSX όντας λεπτά, ενώ στα εμπρός φτερά υπάρχουν αεραγωγοί.

Διαβάστε επίσης: Honda S2000 με 13.900 χλμ. σε συλλεκτική… τιμή

Εμάς μας άρεσε πολύ το σχέδιο του Jon Sibal και δεν θα λέγαμε σε καμία περίπτωση όχι σε ένα τέτοιο S2000. Παρόλα αυτά, το πιθανότερο είναι να δούμε κάποιον ιδιώτη να μετατρέπει το Honda S2000, όπως αυτό της εικόνας, παρά την ίδια την Honda να βγάζει νέα γενιά, για το θρυλικό της roadster.

Get it on Google Play Download on the App Store