Fiat Fullback Cross γεμάτο… εκπλήξεις

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στο Ανόβερο η διεθνής έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων και στο περίπτερο της Fiat υπάρχει φυσικά και το Fullback. Μόνο που εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις του, στην περίπτωση του Cross έχει και μία εκδοχή γεμάτη αλλαγές, την οποία έχει επιμεληθεί η Garage Italia.

Δείτε ακόμη: Με αυτό το Nissan Navara βλέπεις αστεράκια… (+video)

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, αν και το αυτοκίνητο φέρει την ταμπέλα του… πρωτότυπου, στο μέλλον σίγουρα θα δούμε τις προτάσεις της Garage Italia στην παραγωγή. Εξάλλου δεν μιλάμε για ακραίες αλλαγές.

Και αυτό γιατί εξωτερικά το αυτοκίνητο έχει να επιδείξει ειδικό μεταλλικό, πράσινο χρώμα με καφέ διχρωμία σε οροφή και εξωτερικούς καθρέφτες, ανασχεδιασμένη μάσκα και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Στην καρότσα υπάρχουν ειδικές μπάρες, οι χειρολαβές είναι χρωμιωμένες, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών είναι μαύρες και ντύνονται από εκτός δρόμου ελαστικά.

Περνώντας στο εσωτερικό οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές, καθώς περιορίζονται στις δερμάτινες επενδύσεις του σαλονιού. Αυτές ονομάζονται Elmo Vintage και δεν περιορίζονται στα καθίσματα, αλλά επεκτείνονται στο ταμπλό και στα πάνελ θυρών.

Διαβάστε επίσης: Ο θάνατος του παραδοσιακού χειρόφρενου

Κάτω από το καπό του δεν υπάρχουν αλλαγές. Εκεί παραμένει ο 2.4 λτ. πετρελαιοκινητήρας ο οποίος αποδίδει 180 ίππους και 430 Nm ροπής και για την περίσταση συνεργάζεται με 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Φυσικά, όπως αρμόζει σε ένα εκτός δρόμου αυτοκίνητο, στάνταρ είναι και το σύστημα τετρακίνησης με Torsen κεντρικό διαφορικό, επιλογή «κοντής» κλιμάκωσης και μηχανικό κλείδωμα κεντρικού διαφορικού.

Get it on Google Play Download on the App Store