Fiat Tipo Abarth με 180 ίππους! Λέτε;

Ιδανικό σενάριο, το οποίο θα ολοκλήρωνε την γκάμα του Fiat Tipo και θα έδινε στους φανατικούς της μάρκας αυτό το κάτι παραπάνω που θέλουν από το μοντέλο με το ιστορικό όνομα.

Πρόσφατες πληροφορίες από… Γερμανία θέλουν οι Ιταλοί να σκέφτονται σοβαρά να φέρουν μια Abarth έκδοση του Fiat Tipo, η οποία θα αποδίδει 180 ίππους, από τον γνώριμο 1.4 Τ-Jet κινητήρα!

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Fiat Tipo Hatchback diesel 1.3 MTJ 95 HP

Βέβαια χωρίς να θέλουμε να γκρεμίσουμε τα όνειρα των φίλων της Fiat, μπορεί οι παραπάνω γραμμές να είναι απλή φημολογία, ειδικά μετά τη μη παραγωγή του 500Χ Abarth για το οποίο η Fiat είχε πραγματοποιήσει μέχρι και δοκιμές εξέλιξης του πρωτότυπου. Αναμφίβολα η κατασκευή ενός γρήγορου Tipo, θα ήταν ιδανική για τη μάρκα, εντάσσοντας παράλληλα τη Fiat στη κατηγορία των σβέλτων μικρομεσαίων όπου μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσία.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για τα Fiat Tipo Mirror και Street

Μην ξεχνάμε πως το Fiat Tipο έχει μακρά ιστορία για την ιταλική μάρκα, όντας μοντέλο ορόσημο στη μικρομεσαία κατηγορία τη δεκαετία του 90, ενώ είχε και σημαντική παρουσία στα γρήγορα hatchback με το 2λιτρο Tipo Sedicivalvole που απέκτησε αρκετούς οπαδούς. Λέτε το μέλλον του Ιταλικού μικρομεσαίου να έχει ενδιαφέρον και σπιρτάδα;

Get it on Google Play Download on the App Store