Καταστροφικός συνδυασμός μοντέλου και Lamborghini!

Είναι γεγονός πως η ζωή δεν είναι δίκαιη και πως κορυφαία supercars οδηγούνται από χέρια που δεν το έχουν. Όπως η άτυχη Lamborghini που βλέπετε και είχε την ατυχία να κάνει μια βουτιά σε… πισίνα!

Πίσω από το βολάν βρισκόταν μια όμορφη μοντέλα, η Soraja Vucelic, η οποία για ένα φεγγάρι ήταν και ο δεσμός του γνωστού μπαλαδόρου Neymar Jr. Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, η Soraja έχει ιδιαίτερη έφεση στην λήψη καρέ πίσω από τιμόνια ακριβών κατασκευών. Οι οποίες, ωστόσο, προϋποθέτουν τους κατάλληλους χειρισμούς από πλευράς οδηγού.

Δείτε ακόμα: Απολαύστε το βαφείο της Lamborghini Urus (+video)

Η Soraja λοιπόν με περισσότερους από 350.000 ακολούθους στο Instagram, αποφάσισε μέσω του συγκεκριμένου Social Media να μας ενημερώσει τι κακό τη βρήκε, ή καλύτερα να μας δείξει το κακό που έπαθε η μπλε Lamborghini. Το μικρό κλιπ στο Instagram αποτυπώνει το ιταλικό supercar να βρίσκεται στο πλάι της πισίνας, με τους ιμάντες τους γερανού να είναι ακόμα πάνω του, έπειτα από τη βουτιά που έκανε στην πισίνα. Για το δυσάρεστο συμβάν η καλλονή αναφέρει πως για όλα έφταιγαν τα 12ποντα τακούνια της, τα οποία δεν της επέτρεψαν να φρενάρει εγκαίρως και… την κατάληξη την βλέπετε!

Βέβαια κρίνοντας από το emoticon που γελάει στη δημοσίευση που έκανε μάλλον τη Lambo δεν θα την είχε πληρώσει από τις οικονομίες! Αν δεν ήταν δώρο του πρώην Neymar, τότε θα ήταν για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος (βλέποντας και τις κάμερες στην αρχή του βίντεο) και μάλλον κάποιος άλλος θα κλαίει με μαύρο δάκρυ!

 

 

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store