Ford Ranger έτοιμο για υπηρεσία

To Ford Ranger είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά pick up στην Ευρώπη και πλέον, ντύνεται στα χρώματα του πολέμου και «ευπειθώς αναφέρει».

Η Ricardo, μια εταιρία που ειδικεύεται σε μηχανολογικές μελέτες και κατασκευή μηχανικών μερών, συνεργάζεται με την Polaris Government and Defense -από τους κορυφαίους παροχείς πολεμικού εξοπλισμού της Αγγλίας- και δημιουργεί το στρατιωτικό Ranger, που προορίζεται για ταχεία μεταφορά στρατιωτών και άμεση επέμβαση στο πεδίο της μάχης. Οι μετατροπές είναι τόσο «ψαγμένες» που φτάνουν μέχρι την παρουσία ειδικού λογισμικού και αναβαθμισμένων ηλεκτρικών, προκειμένου να προστατεύεται το αυτοκίνητο από κυβερνοεπιθέσεις και συσκευές παρεμβολών!

Δείτε ακόμα: Επιστροφή στις ΕΣΣΟ με αυτό το Mercedes G-Wagen

Κατά τα λοιπά, συναντάμε νέους προφυλακτήρες heavy duty, έξτρα προστατευτικές ποδιές βαλιστικής προστασίας για κάρτερ, κιβώτιο και διαφορικά, ενισχυμένο ντεπόζιτο, αλεξίσφαιρα κρύσταλλα και πλατφόρμα υποδοχής πυροβόλου όπλου. Το χρώμα τέλος, φέρει την εντυπωσιακή και άκρως μιλιταριστική ονομασία NATO IRR.

Διαβάστε επίσης: Ένα SUV με μοτέρ από στρατιωτικό άρμα

Κάτω από το μάχιμο αμάξωμα συναντάμε νέες αναρτήσεις με αναβαθμισμένα ελατήρια-αμορτισέρ, μεγαλύτερα φρένα, ενισχυμένες ζάντες και χωμάτινα ελαστικά. Η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη, ενώ ο 2λιτρος ντίζελ EcoBlue παραμένει στα 213 άλογα και τα 500 Nm ροπής, ισχύς που καταλήγει στους τέσσερις τροχούς μέσω του 10τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store