Γίνετε νονός ειδικής έκδοσης του Ford Puma ST

Το Puma ST έφερε τις χάρες της Ford Performance σε SUV, για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Και χτύπησε διάνα, όντας ένα από τα πιο ξεχωριστά και οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Τώρα, το «Μπλε Οβάλ» ετοιμάζει μια ειδική έκδοση του κορυφαίου Puma και δίνει την ευκαιρία στους φίλους της, να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος. Από 1η μέχρι 10 Ιουνίου, η Ford Europe διεξάγει polls στους λογαριασμούς της σε Instagram και Twitter, όπου οι ακόλουθοί της μπορούν να ψηφίσουν για τους χρωματικούς συνδυασμούς της ειδικής έκδοσης, συμπεριλαμβανομένων χρωμάτων αμαξώματος, αυτοκόλλητων, δαγκανών φρένων και ραφών στο εσωτερικό. Παράλληλα δίδεται η δυνατότητα τοποθέτησης ή όχι σημάτων στο αμάξωμα, ενώ η ψήφος του κοινού θα καθορίσει και το όνομα του σπέσιαλ «αιλουροειδούς».

Η τελική του μορφή και το όνομα, θα αποκαλυφθούν στις 18 του μηνός. Να θυμίσουμε πως το Puma ST χρησιμοποιεί τον τρικύλινδρο 1.5 EcoBoost σε συνέργεια με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και απόδοση 200 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 320 Nm στις 2.500-3.500 σ.α.λ. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 6,7 δλ., η ενδιάμεση επιτάχυνση 50-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 5,9 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα

Get it on Google Play Download on the App Store