Γυναίκες «ξεκατινιάζονται» για μια κόρνα! (+video)

Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο το άκουσμα της κόρνας στον δρόμο. Ούτε και οι σκηνές μικτών πολεμικών τεχνών που μπορεί να προκαλέσει, αν περιλαμβάνονται «θερμόαιμοι» στην εξίσωση. Αυτό που είναι εξαιρετικά σπάνιο -έως απίστευτο- είναι να βλέπεις γυναίκες να «ξεδίνουν» η μία στην άλλη.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα νοίκιασε Ferrari και τη διέλυσε (+video)

Απ΄ό,τι φαίνεται κάτι τέτοιο στην Ρωσία πρόκειται για «ψιλά γράμματα», καθώς 3 εκπρόσωποι του ωραίου φύλου αποφάσισαν να επιλύσουν τις διαφωνίες τους επί του Κ.Ο.Κ. με μαλλιοτραβήγματα, τσαντιές και χαστούκια! Όπως φαίνεται στο video η οδηγός της Mercedes αγνόησε την διάβαση πεζών, τη στιγμή που περνούσε μία άλλη γυναίκα φορτωμένη με ψώνια, κορνάροντας παράλληλα. Η νοικοκυρά δεν εκτίμησε ιδιαίτερα το γεγονός πως, ενώ παρανόμησε της ζήτησε και «τα ρέστα», και αντέδρασε χτυπώντας το τζάμι του οδηγού με την τσάντα της. Και κάπου εδώ μπαίνουμε στο «ζουμί» της υπόθεσης.

Η οδηγός της C-Class κατέβηκε για να απαιτήσει σεβασμό, αλλά βρέθηκε στο πεζοδρόμιο με το μαλλί περασμένο στα χέρια της αντιπάλου της. Τότε μπήκε στο παιχνίδι και η συνεπιβάτιδα στο γερμανικό σεντάν, βάζοντας στη μέση την ξανθιά και ανατρέποντας τα δεδομένα υπέρ της ξεμαλλιασμένης φίλης της. Τελικώς τις 3 «αμαζόνες» χώρισαν οι περαστικοί, με αρκετή καθυστέρηση ομολογουμένως.

Διαβάστε επίσης: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου (+video)

Αξίζει να σημειωθεί το οξύμωρο, πως ενώ η νεαρά που οδηγούσε την C-Class «έγραψε» στα πέδιλά της την διάβαση πεζών, δεν παρέλειψε να ανάψει τα αλάρμ πριν κατέβει να μιμηθεί -με μεγάλη δόση αποτυχίας – την Ζήνα.

Get it on Google Play Download on the App Store