H Mariah Carey ποζάρει με το «νέο» της αυτοκίνητο

Η διάσημη και δημοφιλής τραγουδίστρια Mariah Carey, τίμησε τον αείμνηστο πατέρα της Alfred Roy Carey, με ένα ξεχωριστό τρόπο, ή μάλλον με ένα μοναδικό και σπάνιο αυτοκίνητο. Σε μια νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η τραγουδίστρια πόζαρε με την αναπαλαιωμένη Porsche 356 Speedster του μπαμπά της.

Η 52 ετών Mariah Carey φωτογραφήθηκε πίσω από το τιμόνι της υπέρλαμπρης κλασικής Porsche, ενώ στη θέση του οδηγού βρέθηκαν και τα δίδυμα παιδιά της. Στην ανάρτησή της έγραψε «Χρόνια πολλά σε σένα Πατέρα μου Alfred Roy Carey.. Το αυτοκίνητο που δεν κατάφερες ποτέ να τελειώσεις έχει αποκατασταθεί με αγάπη, με το πνεύμα σου και τα παιδιά μου». Πληροφοριακά, ο πατέρας της πέθανε πριν από 20 χρόνια.

Σε λίγες μέρες θα ακούμε πάλι το κλασικό πλέον τραγούδι της, το «All I Want for Christmas», ωστόσο εκτός από τη μουσική η Mariah Carey έχει μεγάλη λατρεία και στην Porsche 356 Speedster. Στο παρελθόν είχε αναφέρει τη σημασία αυτού του αυτοκινήτου στο βιβλίο της «The Meaning of Mariah Carey», όπου λέει ότι το λάτρευε. Επίσης, η εν λόγω Porsche είχε εμφανιστεί στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού #Beautiful, το 2013, όπου συνεργάστηκε με τον Miguel.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Porsche 356 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της γερμανικής μάρκας. Δημιουργήθηκε από τον γιο του ιδρυτή της μάρκας, Ferdinand Porsche, και περιελάμβανε τέσσερις σειρές, την αρχική (“pre-A”), ακολουθούμενη από τις 356 A, 356 B και 356 C, με παραγωγή από το 1948 έως το 1965. Αυτό που είχε ο πατέρας της Mariah φαίνεται να είναι ένα 356 A, το οποίο ήταν διαθέσιμο μεταξύ 1955 και 1959.

Get it on Google Play Download on the App Store