H νέα εποχή της Ford

Στο όμορφο Άμστερνταμ η Ford, με σύσσωμη την ηγετική της ομάδα μας παρουσίασε στην εκδήλωση “Go Further”, τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της γκάμας της, αναγγέλλοντας την έλευση 16 ηλεκτροκίνητων μοντέλων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, αλλά και προτάσεις της SUV κατηγορίας.

Παραμένοντας απόλυτα πιστή στη δέσμευσή της ότι κάθε μοντέλο που θα λανσάρεται μετά την πρεμιέρα του νέου Focus θα περιλαμβάνει μία ηλεκτροκίνητη έκδοση, η Ford φέρνει στο προσκήνιο ήδη από σήμερα την προηγμένη γκάμα “Ford Hybrid”.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Τέλος τα πολυμορφικά Ford

Πλέον σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, η μάρκα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει οικονομία και απόδοση με τις ήπια υβριδικές, υβριδικές, Plug-Ιn υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές τεχνολογίες τις οποίες έχει αναπτύξει η μάρκα. Στην εκδήλωση “Go Further” η Ford αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Ford EcoSport με επιτόκιο από μόνο 1,00%!

Το ολοκαίνουργιο Kuga, που θα είναι διαθέσιμο μεταξύ άλλων και σε τρεις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις με ήπια υβριδικό, υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Το νέο Explorer Plug-In Hybrid με ισχύ 450 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 40 χλμ.

Τις ήπια υβριδικές εκδόσεις EcoBoost Hybrid των Fiesta και Focus

Tη νέα, 8θέσια επιβατική έκδοση Tourneo Custom Plug-In Hybrid

Την έλευση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Ford Transit το 2021.

Την παρουσίαση ενός σπορ ηλεκτρικού SUV μοντέλου που θα αντλεί την έμπνευσή του από τη Mustang το 2020, ενώ αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί ακόμα ένα νέο μοντέλο!

Get it on Google Play Download on the App Store