H Tesla προσφέρει Netflix στο αυτοκίνητο!

Ο πολύ δραστήριος Elon Musk, ο οποίος ασχολείται από πυραύλους μέχρι αυτοκίνητα, θέλει να πάει την αυτοκίνηση σε άλλο επίπεδο, κάνοντας τους κατόχους των Tesla να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Για να νιώσουν έτσι λοιπόν οι τυχεροί ιδιοκτήτες των Tesla, πέρα από την εξασφαλισμένη άνεση κι ασφάλεια, θα έχουν στην διάθεσή τους και τις streaming υπηρεσίες Netflix και YouTube!

Δείτε ακόμα: Το Tesla Model 3 σε παρακολουθεί, το νου σου! (+video)

Ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, «τουίταρε» πως οι συγκεκριμένες εφαρμογές YouTube και Netflix θα ενσωματωθούν στο infotainment των μοντέλων της Tesla στο επόμενο update. Αμφότερες θα είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι παρκαρισμένο. Βέβαια όταν η πλήρως αυτόνομη οδήγηση επιτραπεί τότε οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα ακόμα κι εν κινήσει.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν και χρήστες του διαδικτύου, την καλύτερη εμπειρία θα προσφέρει η οθόνη του Model 3 η οποία έχει οριζόντια διάταξη και ανάλυση Full HD, εν αντιθέσει με τα Model X και Model S τα οποία έχουν κάθετα τοποθετημένη την μεγάλη οθόνη του infotainment και για προβολές βίντεο δεν βοηθάει τόσο!

Get it on Google Play Download on the App Store