H Toyota «πιέζει» την Honda για νέο S2000

Η αλήθεια είναι πως οι ιθύνοντες της Honda έχουν ξεκόψει εδώ και καιρό το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου Honda S2000 καθώς όπως λένε οι ίδιοι, η συγκεκριμένη κατηγορία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι πωλήσεις είναι χαμηλές. Όμως υπάρχουν κάποιο αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούσε κανείς να υπολογίσει και ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη: Τι είναι και πως δουλεύει το VTEC της Honda (+video)

Ο πρώτος είναι οι οπαδοί της μάρκας, οι οποίοι πιέζουν διαρκώς για την δημιουργία ενός νέου Honda S2000. Αυτό όμως ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς είναι πως η Toyota με τον τρόπο της θα πίεζε την Honda προς την κατεύθυνση αυτή. Να βγάλει δηλαδή νέο Honda S2000. Πως το κάνει αυτό; Έχοντας στα σκαριά το νέο Toyota Supra, αλλά και συζητώντας ήδη για την επαναφορά της Celica και του MR2.

Κινήσεις που δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους ιθύνοντες της Honda, οι οποίοι σύμφωνα με φήμες από την Ιαπωνία, αρχίζουν να ξαναρίχνουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου Honda S2000.

Δείτε επίσης: Η ιστορία του Honda NSX σε ένα video

Ακριβώς αυτές οι φήμες είναι που έκαναν και τον ταλαντούχο χειριστή του Photoshop Rain Prisk να παρουσιάσει την δική του εκδοχή για ένα νέο Honda S2000, για την δημιουργία του οποίου βασίστηκε επάνω στο υπάρχον Honda Civic.

Get it on Google Play Download on the App Store