Honda Civic έτοιμο για τα πανηγύρια!

Ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του γούστα και προτιμήσεις, από το τι θα φάει, τα ρούχα που θα φορέσει, έως και τι αυτοκίνητο που θα αγοράσει. Πολλές φορές το συναίσθημα υπερτερεί της λογικής σε πολλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να μην αποφεύγονται οι υπερβολές.

Δείτε ακόμα: Virtual tour 360 μοιρών στο μουσείο της Honda

Τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα είναι και το εικονιζόμενο, 10ης γενιάς Honda Civic που βλέπετε. Ένα αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει αρκετά δυναμική εμφάνιση, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα πρότυπα των σεντάν και μόνο απαρατήρητο δεν περνάει, αφού το τελείωμά του θυμίζει κουπέ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Honda Civic Sedan 1.5 VTEC TURBO 182 PS

Ο κάτοχος όμως του συγκεκριμένου Civic Sedan φαίνεται ότι είναι λάτρης των νίκελ επενδύσεων και είπε να κάνει το αγαπημένο του αυτοκίνητο να δείχνει πολύ… λαμπερό. Τόσο πολύ όμως, που θυμίζει τα ψεύτικα αυτοκινητάκια που πουλάνε στα πανηγύρια και αποτελούν κακές κινεζικές αντιγραφές.

Δείτε ακόμα: Honda Civic «πουλάει τρέλα» σε τετραξονικό! (+video)

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, νίκελ διακοσμητικά υπάρχουν σε πολλά σημεία του αμαξώματος, όπως γύρω από τα παράθυρα, στις χειρολαβές, χαμηλά στις πόρτες, στα φανάρια, στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ, στην τάπα της βενζίνης, στον προφυλακτήρα με τις ψευδο-απολήξεις της εξάτμισης, μέχρι και στους λασπωτήρες. Σίγουρα θα είναι ντυμένο και μπροστά με νίκελ, όπως δεν υπάρχει φωτογραφία που να το δείχνει.

Δείτε ακόμα: Ασυγκράτητο Honda Civic Type R 511 ίππων (+video)

Ελπίζουμε τουλάχιστον να αφαιρούνται εύκολα, γιατί αν χρειαστεί να το πουλήσει, μάλλον πολύ δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής. Εκτός αν είναι τόσο τυχερός που πετύχει κάποιον, ο οποίος είναι και αυτός λάτρης του κιτς!

Get it on Google Play Download on the App Store