Honda Civic Type R «χύθηκε» στο συνεργείο

Το Honda Civic Type R μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, ειδικά όταν βρίσκεται σε πίστα. Ειδικότης του: η επίτευξη ρεκόρ. Οι εκτός ασφάλτου δυνατότητες δεν συγκαταλέγονται στα προσόντα του, ειδικά όταν καλείται να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους δραστηριότητες στο συνεργείο!

Διαβάστε επίσης: Το νέο Honda Civic Type R θα έχει 400 ίππους και 4κίνηση

Το «Τάπερ» που βλέπουμε στις φωτογραφίες να έχει «χυθεί» από το αναβατόριο, πήγε στο συνεργείο για εργασίες ρουτίνας. Μια αλλαγή λαδιών και βαλβολίνων ήθελε ο ιδιοκτήτης του. Το JuJu Built Engineered Performance είναι από τα πιο γνωστά μέρη στο Upland της Καλιφόρνια για συντήρηση ιαπωνικών –και όχι μόνο- αυτοκινήτων. Όμως, μπροστά στην ατυχία –ή την πλημμελή συντήρηση εξοπλισμού, όπως το δει κανείς- το όνομα και η εμπειρία δεν λένε τίποτα.

Δείτε ακόμα: Πως πάει το Honda Civic Type R στα 260 χλμ./ώρα;

Το κορυφαίο Civic ανέβηκε στο αναβατόριο, όμως η εμπρός αριστερά ράμπα έσπασε! Κατά συνέπεια, το αυτοκίνητο έπεσε από ύψος που αγγίζει τα 1,80 μέτρα! Εκτός της πτώσης, το δύστυχο Type R δέχτηκε χτυπήματα από τις υπόλοιπες 3 ράμπες όπως έφυγε. Η πίσω αριστερά βλέπουμε πως «ξύρισε» το αμάξωμα, η απέναντι δεξιά σίγουρα έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο πάτωμα και το ψαλίδι, ενώ σίγουρα και εμπρός δεξιά το αυτοκίνητο αποκόμισε προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Τούμπαρε με το που αγόρασε το νέο MINI GP (+video)

Όπως ήταν φυσικό, ο ιδιοκτήτης έγινε έξαλλος και κατέθεσε μήνυση στο συνεργείο, το οποίο προς τιμήν του ανέβασε το περιστατικό στο Instagram (και να μην το έκανε, θα γινόντουσαν «βούκινο» από τον κάτοχο του Type R) και εγγυάται για την αποκατάσταση των ζημιών.

https://www.instagram.com/p/CCzAGtKnz_G/?utm_source=ig_web_copy_link

Get it on Google Play Download on the App Store