Το Honda Civic Type R στον… αγώνα

Το Honda Civic Type R είναι αν μη τι άλλο ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα και σίγουρα έχει πολύ φανατισμένους φίλους αλλά και ορκισμένους εχθρούς, ενώ έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των βελτιωτών, οι οποίοι αυτή την στιγμή πειραματίζονται με τις δυνατότητες του μοτέρ του.

Δείτε ακόμη: Νέο Honda Civic Type R με 375 άλογα (+video)

Παρόλα αυτά, το Honda Civic Type R που βλέπουμε εδώ δεν αποτελεί κάποια εκδοχή που έχει παρουσιαστεί από βελτιωτή αλλά την αγωνιστική έκδοση του αυτοκινήτου, που έκανε την εμφάνισή της στην πίστα Καστελόλι της Ισπανίας, ενώ στις 22 Μαρτίου θα το δούμε και με τα επίσημα, αγωνιστικά χρώματα.

Φυσικά, το αποτέλεσμα, τουλάχιστον αυτό που βλέπουμε από τις εικόνες, είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα το ζήλευαν πολλοί βελτιωτές, καθώς το αυτοκίνητο καταφέρνει να μοιάζει ακόμη πιο επιθετικό από την «απλή» του έκδοση και είναι αποτέλεσμα εξέλιξης των μηχανικών της Team Dynamics και της Yuasa Racing Team. Η τελευταία θα τρέχει στο νέο πρωτάθλημα του BTCC με τους οδηγούς Matt Neal και τον Dan Cammish.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του νέου Honda Civic Type R σε Ελλάδα και Ευρώπη

Για την ιστορία και για όσους ενδιαφέρονται να το δουν να μάχεται για την νίκη, το αγωνιστικό Honda Civic Type R θα συστηθεί στο κοινό στην πρεμιέρα του φετινού BTCC στο Brands Hatch που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου.

Get it on Google Play Download on the App Store