Hyundai Accent έτρεχε με 313 χλμ./ώρα!

Τα supercars και γενικά τα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων είναι γνωστά για τις πολύ υψηλές ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν, ακόμα και άνω των 300 χλμ./ώρα. Πως θα σας ακουγόταν όμως ότι ένα εργοστασιακό Hyundai Accent 1.6 λτ. έτρεχε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 313 χλμ./ώρα; Σίγουρα δεν θα το πιστεύατε με τίποτα και με το δίκιο σας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 1.6 λτ. Diesel 115 PS Auto 7 DCT

Και όμως, ο κάτοχος ενός Hyundai Solaris (Accent) πιάστηκε από ραντάρ να τρέχει με την απίστευτη ταχύτητα των 313 χλμ./ώρα, όταν με το ζόρι φτάνει τα 200 χλμ./ώρα τελικής. Το συμβάν καταγράφηκε σε δρόμο της Ρωσίας, όπου το όριο ταχύτητας είναι 90 χλμ./ώρα. Δηλαδή έτρεχε με 223 χλμ./ώρα πιο πάνω από τη νόμιμη ταχύτητα.

Δείτε ακόμη: Τέλος Μαρτίου το Hyundai Kona Hybrid (+video)

Η αστυνομία της πόλης Μπιέλγκοροντ που βρίσκεται στη δυτική Ρωσία και μέτρησε αυτή την ταχύτητα, θα πρέπει να ελέγξει τα συστήματά της, αφού δεν ήταν μόνο το Solaris που πήγαινε… αεροπορία. Ένα από Opel Astra Caravan καταγράφηκε να τρέχει με 304 χλμ./ώρα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και στις δύο περιπτώσεις οι οδηγοί θα βρήκαν το δίκιο τους, βάσει της τελικής ταχύτητας που ανακοινώνουν οι εταιρείες.

Δείτε ακόμη: Έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις του νέου Hyundai i10

Get it on Google Play Download on the App Store