Hyundai Elantra 5ετίας με 1,6 εκ. χλμ. χωρίς πρόβλημα!

Το συγκεκριμένο Elantra κάνει πράξη την ατάκα «τα κορεάτικα είναι σκυλιά», μιας και έχει κάνει 1,6 εκατομμύρια χλμ. σε μόλις 5 χρόνια και δεν έχει κάνει ούτε «τσικ»!

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai Elantra Sport 1.6T 204 PS

Το πολυταξιδεμένο Hyundai Elantra, ανήκει στην κυρία Farrah Haines, η οποία δηλώνει λάτρης της οδήγησης. Προ πενταετίας αγόρασε το Elantra, με σκοπό να κάνει το επάγγελμα του κούριερ κι έτσι σε ημερήσια βάση καλύπτει σχεδόν 900 χλμ.! Κάνοντας τις μαθηματικές πράξεις, το συγκεκριμένο Elantra καλύπτει σε ετήσια βάση σχεδόν 320.000 χλμ.! Εν ολίγοις, η συγκεκριμένη κυρία είναι η χαρά του μηχανικού μόνο και μόνο για τα προγραμματισμένα service.

Διαβάστε επίσης: Νο1 σε αξιοπιστία το Hyundai i20 στη Γερμανία

Η μοναδική προσθήκη που έχει κάνει η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, είναι μια προστατευτική μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα κι αυτό γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα σύγκρουσης με κάποιο ζώο, στις επαρχιακές οδούς που κινείται η κα. Haines. Η Hyundai για να συγχαρεί την Farrah για το επίτευγμα της, δημιούργησε ένα ειδικό αναμνηστικό που θα της θυμίζει το 1 εκατομμύριο μίλια που διένυσε με το Elantra της, μιας και μετά το κοντέρ μηδένισε και συνέχισε να γράφει από την αρχή.

Get it on Google Play Download on the App Store