Η Hyundai ετοιμάζει γρήγορη έκδοση του Santa Fe

Εδώ και αρκετό καιρό η Hyundai μας ταλαιπωρεί με την παρουσίαση του νέου Santa Fe, αφού πρώτα μας έδωσε σκίτσα και μετά μόλις δύο εικόνες από το εμπρός μέρος του και από το εσωτερικό του.

Δείτε ακόμη: Τα νέα Honda στην έκθεση της Γενεύης

Και παρά το γεγονός πως ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά επίσημες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το μεγάλο SUV της κορεάτικης μάρκας, ήδη οι φήμες κάνουν λόγο και για μία γρήγορη, σπορ έκδοσή του, η οποία θα φέρει τα διακριτικά «Ν» (όπως έγινε πρόσφατα και με το νέο i30 το οποίο απέκτησε σπορ έκδοση N).

Προς το παρόν τουλάχιστον, η κορεάτικη μάρκα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το αν ετοιμάζει εκδόσεις N και για τα SUV μοντέλα της, χωρίς πάντως εμείς να βλέπουμε τον λόγο να μην το κάνει. Εξάλλου όλες οι εταιρείες, τις οποίες οι Κορεάτες θέλουν και πρέπει να ανταγωνιστούν, έχουν ανάλογες εκδόσεις σπορ μοντέλων που αφορούν όλη την γκάμα και όχι μόνο συγκεκριμένα μοντέλα.

Για αυτό τον λόγο εξάλλου και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi, οραματίστηκε το Hyundai Santa Fe N Edition, το οποίο μας το παρουσιάζει στην πιο πάνω ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα με το κλασσικό πλέον χρώμα της Hyundai για τέτοιου είδους μοντέλο, ενώ του έχει προσθέσει μεγαλύτερες ζάντες, μαύρη μάσκα εμπρός και έχει ανασχεδιάσει ελαφρώς τον προφυλακτήρα, ο οποίος διαθέτει μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai έχει βάλει στο μάτι την Porsche

Όσον αφορά στο μοτέρ του Hyundai Santa Fe δεν μπορούμε παρά να εικάσουμε πως αν τελικά το μοντέλο πάρει το πράσινο φως για παραγωγή, τότε λογικά θα το δούμε με κάποιο πιο ισχυρό μοτέρ από αυτό του i30 N το οποίο αποδίδει 275 ίππους, επομένως μάλλον κοντά στους 300 ίππους θα πρέπει να το περιμένουμε.

Get it on Google Play Download on the App Store