Η ακριβότερη πινακίδα αυτοκινήτου στον κόσμο

Σίγουρα, πολλοί προκειμένου να ξεχωρίσουν στον δρόμο και να βροντοφωνάξουν το κοινωνικό τους στάτους, επιλέγουν ακριβά αυτοκίνητα. Για κάποιους όμως αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς θέλουν να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο. Έτσι επιλέγουν και έναν ιδιαίτερο αριθμό κυκλοφορίας, ο οποίος υποδηλώνει πως έχει αγοραστεί για πολλά χρήματα.

Δείτε ακόμη: Τράκαρε τη Ferrari του, που ήταν Toyota…

Βλέπετε, υπάρχουν χώρες στο εξωτερικό, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο για παράδειγμα που επιτρέπει την παραγγελία πινακίδας για το αυτοκίνητό σου, με όποιος αριθμό ή γράμμα ή συνδυασμό και των δύο επιθυμείς. Βέβαια για να το κάνεις αυτό πρέπει να πληρώσεις αρκετά χρήματα παραπάνω στο κράτος… Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην χώρα μας, καθώς πολλοί θέλουν τρία ίδια ψηφία, ή καρέ (τέσσερα ίδια νούμερα) κλπ. μόνο που δεν πληρώνουν στο κράτος αλλά σε… υπαλλήλους και διεκπεραιωτές, για να πάρουν την επιθυμητή πινακίδα.

Διαβάστε επίσης: Πόσα άλογα βγάζει στο δυναμόμετρο η νέα BMW M5; (+video)

Ποια είναι όμως η ακριβότερη πινακίδα αυτοκινήτου στον κόσμο; Είναι η F1, η οποία ανήκει στον κύριο Afzal Kahn και αυτή την στιγμή είναι καλά… βιδωμένη επάνω στο αμάξωμα μιας Bugatti Veyron Super Sport. Ο Kahn (ιδιοκτήτης του βελτιωτικού οίκου Kahn Design) πουλάει την πινακίδα του στο RegTransfers όπως μπορείτε να δείτε εδώ και πωλείται για 16.500.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε και μην νομίζετε πως είναι παράλογος. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε απαρνηθεί πρόταση 7.500.000 ευρώ! Εμείς να του ευχηθούμε καλοπούλητη η πινακίδα κυκλοφορίας!

Get it on Google Play Download on the App Store