Tα 5 καλύτερα δημιουργήματα της AMG (+video)

Εδώ και μερικούς μήνες η Mercedes έχει ξεκινήσει μία σειρά από videos με Top 5, τα οποία κάθε φορά έχουν διαφορετική θεματολογία. Είδαμε για παράδειγμα τα πέντε καλύτερα cabriolet αυτοκίνητά της, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια, ενώ τώρα θα δούμε τα πέντε καλύτερα δημιουργήματα της AMG.

Δείτε ακόμη: Πανίσχυρη Mercedes-AMG A45 με 550 άλογα

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια τη Mercedes-AMG στην θέση νούμερο πέντε βρίσκεται το Drift Mode το οποίο όταν ενεργοποιηθεί στέλνει περισσότερη δύναμη στους πίσω τροχούς και κάνει πιο διασκεδαστική την οδήγηση. Στη θέση νούμερο τέσσερα βρίσκεται το AMG Track Pace App, το οποίο λειτουργεί σαν μια άλλη τηλεμετρία και καταγράφει τους γύρους του αυτοκινήτου σε μία πίστα, μαζί με video το οποίο μπορείς να μοιραστείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το σύστημα εκκίνησης, ενώ στην θέση νούμερο δύο συναντάμε την τετρακίνηση 4MATIC η οποία είτε στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς για μέγιστη οδική αποτελεσματικότητα, είτε απομονώνει τους πίσω για μέγιστη οδηγική διασκέδαση.

Διαβάστε επίσης: Έτσι δουλεύει ο κομπρέσορας (+video)

Τέλος, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο 4.0 λτ. V8 bi-turbo βενζινοκινητήρας, ο οποίος παράγεται σε εκδόσεις έως 510 ίππους και 650 Nm ροπής και χαρακτηρίζεται για το μικρό του μέγεθος και τον «αισθησιακό» ήχο του.

Get it on Google Play Download on the App Store