Η αστυνομία έπιασε οδηγό να κάθεται σε ξύλινο σκαμπό!

Στους δρόμους όλοι ερχόμαστε καθημερινά με διάφορα στραβά και ανάποδα, από οδηγούς που ασχολούνται με το κινητό και είναι στον… κόσμο τους, έως επικίνδυνους και πολύ απρόσεκτους. Βέβαια η αστυνομία δεν μπορεί να βρίσκεται παντού και να «τσακώνει» τους παραβάτες, ωστόσο μπορεί να βγάλει λαβράκια, όπως ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στη Γερμανία λοιπόν με τους αυστηρούς νόμους και κανόνες, υπάρχουν φυσικά και εκεί ορισμένοι άμυαλοι, που δεν υπολογίζουν καθόλου τη δική τους ασφάλεια στο δρόμο, αλλά και των υπολοίπων. Σε ένα τυπικό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στην πόλη Gütersloh, έμειναν έκπληκτοι από τον ξύλινο… εξοπλισμό που διέθετε ένα VW. O 33 χρονών οδηγός του, αντί να κάθεται σε ένα κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου, το είχε αντικαταστήσει από ένα ξύλινο σκαμπό, τοποθετημένο πάνω σε μοριοσανίδες. Από τον «ειδικό» αυτό εξοπλισμό έλειπε και η πόρπη της ζώνης ασφαλείας. Όχι βέβαια ότι θα προστάτευε σε ένα ενδεχόμενο απότομο φρενάρισμα ή πρόσκρουση.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου με το σκαμπό απαγορεύτηκε να συνεχίσει να οδηγεί, όχι μόνο λόγω της ασυνήθιστης θέσης που κάθονταν, αλλά και γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης! Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να εξετάσει και άλλους παράγοντες, όπως πιθανώς τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Το «ύποπτο» είναι ότι δεν είχε ούτε δεξί κάθισμα, αλλά ούτε και πίσω, όπως διακρίνεται. Λέτε να ήταν κλεμμένο και να πήγαινε για ανταλλακτικά;

Get it on Google Play Download on the App Store