Ferrari και Porsche έγιναν σμπαράλια

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Tinsleyστην κεντρική Αγγλία ένα ήσυχο Κυριακάτικο απόγευμα σε μια πλατεία. Μια Ferrari 458 Italia συγκρούστηκε με μια Porsche Cayman καθώς όπως φαίνεται έκαναν αυτοσχέδιους αγώνες, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές αλλά και μεγάλη αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένο Ford GT ακριβότερο από το καινούργιο

Τα δύο ακριβά σπορ αυτοκίνητα φέρουν μεγάλες ζημιές μετά την σφοδρή σύγκρουση. Ειδικά το πίσω μέρος της Porsche φαίνεται να έχει τις μεγαλύτερες καθώς η Ferrari πιθανώς να έπεσε πάνω της. Ο πίσω άξονας είναι κατεστραμμένος, ενώ ο πίσω αριστερός τροχός βρίσκεται εκτός του αυτοκινήτου. Καθώς η αστυνομία του South Yorkshire έφτασε στο σημείο θέλησε να μιλήσει με τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν σε ένα κυκλικό κόμβο. Εκεί βρισκόταν μόνο ο 26χρονος οδηγός της Porsche καθώς εκείνος της Ferrari εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες έφυγαν από το τόπο του ατυχήματος αμέσως μετά τη συντριβή, αν και ο οδηγός της Porsche είχε προφανώς την αίσθηση να επιστρέψει και να περιμένει τις αρχές. Η αστυνομία μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και συγκεκριμένα το Facebook αναζητά περισσότερους μάρτυρες ή οποιονδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τον οδηγό της Ferrari.

Διαβάστε ακόμα: Το αυτοκίνητο που δεν τουμπάρει με τίποτα (+video)

Όπως και να έχει, μόνο και μόνο ότι το σούπερ αυτοκίνητό σας κοστίζει περί τα 200.000 ευρώ, θα σκεφτόσασταν να το εγκαταλείψετε μετά από ένα τέτοιο συμβάν; Μάλλον ο συγκεκριμένος σκέφτηκε κάπως έτσι γιατί προφανώς είναι κάποιους σοβαρούς λόγους για να το κάνει.

Get it on Google Play Download on the App Store