Η Ford Mustang αποκτά ηλεκτρική crossover έκδοση!

Η ηλεκτροποίηση και τα crossover έχουν βαλθεί να μην αφήσουν τίποτα «όρθιο» -εμπορικά μιλώντας, πάντα. Εξ ου και η νέα έκδοση της Mustang, σε ηλεκτρική και crossover εκτέλεση!

Δείτε ακόμα: Η Ford θέλει να επαναφέρει το Capri

Η φημολογία γύρω από το μοντέλο ήταν έντονη, με αρκετούς να αναφέρουν πως θα επρόκειτο για παραδοσιακό κουπέ, αλλά σε ηλεκτρική μορφή. Τελικά, όμως, οι πολλοί δικαιώθηκαν. Η Mustang Mach-E είναι ένα πεντάθυρο crossover, που θα μοιάζει αρκετά στην ψηφιακή απεικόνιση του Mach-E Forum.com της φωτογραφίας. Οι Αμερικανοί το μόνο που έχουν ανακοινώσει είναι το όνομα του μοντέλου και η ημερομηνία παρουσίασης, που τοποθετείται στα ξημερώματα της Δευτέρας για εμάς. Από εμφανισιακής άποψης το μόνο που έχουμε είναι κατασκοπευτικές φωτογραφίες και renderings, βασισμένα σε αυτές.

Διαβάστε επίσης: Πουλάει τη Ford Mustang GT για να αγοράσει van!

Στον τεχνικό τομέα τώρα, οι υπεύθυνοι του «Μπλε Οβάλ» έχουν δηλώσει λιτά πως η αυτονομία θα ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα. Το CNET.com «αλίευσε» από ευρωπαϊκό ιστότοπο τα επίσημα στοιχεία αυτονομίας, που την τοποθετούν στα 370 χιλιόμετρα μάξιμουμ. Για την ισχύ της Mach-E δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη πως ο ανταγωνισμός (Tesla Model X, Audi e-tron, Mercedes EQC) βρίσκεται στην περιοχή των 400 ίππων και άνω, θα πρέπει να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο για την ηλεκτρική Mustang. Υπομονή δυο μέρες ακόμα.

Get it on Google Play Download on the App Store