Η Honda παρουσίασε το νέο αεροπλάνο της (+video)

Η Honda είναι μία παγκοσμίου φήμης μάρκα, η οποία έγινε γνωστή πρωτίστως από τα μηχανάκια της και δευτερευόντως από τα αυτοκίνητά της. Εκτός από αυτά όμως έχει και μία σειρά από άλλα προϊόντα που κατασκευάζει, από χλοοκοπτικές μηχανές και κινητήρες για θαλάσσια σκάφη, μέχρι… αεροπλάνα.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η πολυτιμότερη μάρκα αυτοκινήτου στον κόσμο

Ναι καλά διαβάσατε. Ο τομέας της αεροναυπηγικής δεν είναι άγνωστος για την ιαπωνική μάρκα, η οποία εδώ και χρόνια έχει το δικό της Jet. Πλέον, παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοσή του, την οποία ονομάζει HondaJet Elite. Tο αεροσκάφος της ιαπωνικής μάρκας έχει να επιδείξει μεγαλύτερη αυτονομία κατά 17% (396 χλμ.), που το καθιστά το jet με τη μεγαλύτερη αυτονομία στον κόσμο με 2.590 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO της μάρκας, κύριο Michimasa Fujino, το HondaJet Elite δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών της Honda Aircraft. Εκτός από τη μεγαλύτερη αυτονομία, το HondaJet Elite έχει να επιδείξει νέο χρωματικό συνδυασμό, ισχυρότερο ηχοσύστημα, αλλαγές στην καμπίνα η οποία είναι ακόμη πιο πολυτελής, βελτιωμένη ηχομόνωση και βελτιωμένη αεροδυναμική για χαμηλότερο θόρυβο.

Διαβάστε ακόμη: Mazda: 50.000.000 αυτοκίνητα «Made In Japan»

Σύμφωνα με την Honda, το νέο jet θα αντικαταστήσει το τωρινό. Όσον αφορά στην τιμή του, αυτή είναι στα 5.000.000 ευρώ, περίπου 300.000 ευρώ ακριβότερο δηλαδή, από το τωρινό μοντέλο!

Get it on Google Play Download on the App Store