Η Hyundai σε πληρώνει για να κάνεις test drive τα μοντέλα της

Δεν είναι ασύνηθες γεγονός να πάει κάποιος σε μια αντιπροσωπεία, να ζητήσει test drive για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει και να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι», συνοδευόμενο από κάποια δικαιολογία. Αυτά στα δικά μας μέρη. Στις Η.Π.Α. οι εταιρίες μέχρι που πληρώνουν για να κάνουν test drive τα αυτοκίνητά τους!

Δείτε ακόμα: Νέο Hyundai Kona Hybrid χωρίς τέλη κυκλοφορίας (+video)

H Hyundai για παράδειγμα, «επιδοτεί» με 50 δολάρια τους υποψήφιους αγοραστές ώστε να δουν ιδίοις όμμασι εν δράσει το μοντέλο της αρεσκείας τους. Το Hyundai National Test Driver Offer, όπως ονομάζεται η προσφορά, είναι πολύ απλό στην χρήση του: μπαίνεις στο επίσημο site του Κορεάτη κατασκευαστή στις Η.Π.Α., κλικάρεις πάνω στο αντίστοιχο banner και διαλέγεις τον τρόπο καταβολής (Visa, Amazon ή Target δωροκάρτα). Αλλά υπάρχει μια μικρή «παγίδα».

Προκειμένου να λάβει κανείς τα 50 δολάρια για να κάνει βόλτα με οποιοδήποτε από τα νέα μοντέλα της Hyundai, θα πρέπει να επιλέξει το κουτάκι που αναφέρει ότι θέλει να ενημερώνεται για τα νέα και τις προσφορές της εταιρίας. Κοινώς, παίρνει χρήματα για να οδηγήσει αλλά δέχεται να «βομβαρδίζεται» το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο με διαφημίσεις. Τακτική που χρησιμοποιείται κατά καιρούς από πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης: Hyundai Stellar: Η πρώτη ναυαρχίδα των Κορεατών!

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην γκάμα επιλογής. Το κοινό μπορεί να κάνει test drive σε όλα τα προσφερόμενα μοντέλα της Hyundai στις Η.Π.Α., ακόμα και το Veloster N Performance των 275 ίππων με το μεγαλύτερο αυτοκίνητο όλων των εποχών για την φίρμα της Σεούλ, το Palisade.

Get it on Google Play Download on the App Store