Η Lancia Delta Integrale επιστρέφει…

Η Lancia Delta Integrale είναι ένα εξαιρετικά αγαπητό αυτοκίνητο, το οποίο πλέον πολύ σπάνια συναντάμε, ενώ η τιμή του κάθε φορά που βγαίνει προς πώληση είναι ασύλληπτη. Η ζήτηση όμως είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα έδιναν πολύ χρήμα για να την κάνουν δική τους. Και επειδή ο όμιλος FCA δεν παίρνει απόφαση να την οδηγήσει στην παραγωγή (και να το έκανε εξάλλου θα ήταν ένα διαφορετικό αυτοκίνητο), βρέθηκε μία εταιρεία που την αναβιώνει.

Δείτε ακόμη: Ο καναπές των ονείρων σου!

Ο λόγος για την Automobili Amos που έχει σκοπό να μας τρελάνει, βγάζοντας στην παραγωγή ένα 3πορτο μοντέλο, βασισμένο στη Lancia Delta Intregrale. Σύμφωνα με τη μάρκα που αναλαμβάνει το εγχείρημα, το αυτοκίνητο θα είναι εξολοκλήρου αναβαθμισμένο, με αλουμινένιο αμάξωμα κατασκευασμένο στο χέρι και θα χρησιμοποιεί ως… δωρητές αμαξώματος της Delta Integrale 16v.

Αναβαθμίσεις θα υπάρχουν και στο μοτέρ αλλά και στην ανάρτησή του αυτοκινήτου, που δεν θα είναι όπως αυτά της γνήσιας Delta Integrale. Αυτό σημαίνει ότι και η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου θα είναι διαφορετική. Κάτι που σίγουρα θα ξενίσει τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του. Από την άλλη όμως πολλοί θέλουν το αυτοκίνητο μόνο και μόνο για την εμφάνισή του.

Και είναι η εμφάνιση στην οποία ποντάρει και η Autmobili Amos, καθώς όπως λέει η μόνη αισθητική διαφορά με την αυθεντική Lancia Delta Integrale θα είναι η απουσία των πίσω θυρών. Από την άλλη το εσωτερικό θα είναι εντελώς αλλαγμένο, σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο, ενώ θα έχει κάποιες μόνο αναφορές σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Μύθος ή αλήθεια η επιστροφή της Lancia Delta;

Πιο πάνω μπορούμε να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και εικόνες στο άμεσο μέλλον. Φυσικά το αυτοκίνητο, το οποίο θα βγει σε 1.000 μονάδες, δεν θα είναι φθηνό με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κόστος μετατροπής περίπου στα 50.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store