Η μεγάλη γιορτή της Dacia

Εδώ και μία δεκαετία, οι φίλοι της Dacia συγκεντρώνονται στο ετήσιο πικ–νικ που διοργανώνει η μάρκα. Φέτος, η μεγάλη αυτή γιορτή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου και πάνω από 10.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Chaalis Abbey, λίγο έξω από το Παρίσι, για να τιμήσουν τη μάρκα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Dacia Duster 1.5 dCi 110 hp 4×2

Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αρκετές χώρες πλην της Γαλλίας, καθώς φέτος έδωσαν το παρόν οι Γερμανία, Δανία, Σλοβακία, Βέλγιο, Τσεχία, Ελβετία και Σουηδία.

Πίσω από το τεράστιο αυτό event κρύβεται μία απλή ιδέα η οποία έχει να κάνει με τη συγκέντρωση κατόχων Dacia σε ελεύθερο και δωρεάν πικ-νικ που διοργανώνει η ίδια η μάρκα. Αυτό το μοναδικό γεγονός συνδυάζει ποικίλες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων θεματικά πάρκα και τσίρκο, ενώ προσελκύει συνεχώς όλο και περισσότερες χώρες και όλο και περισσότερους λάτρεις της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Ποια χώρα δεν αγοράζει SUV;

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε αγώνες ορειβασίας, οδήγησης και ποδοσφαίρου, ενώ δε λείπουν οι κωμικές παραστάσεις πάνω στη σκηνή, αλλά και το σόου που δίνουν τα «Ταλέντα της Dacia». Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα test drive των νέων μοντέλων της μάρκας. Πιο κάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τη μεγάλη γιορτή της Dacia.

https://www.youtube.com/watch?v=H3OLhl0pDIs

Get it on Google Play Download on the App Store