Το νέο Toyota GT86 θα είναι μια μίνι Supra!

Η Toyota βάζει μια και καλή τέλος στη φημολογία για την παύση της παραγωγής του GT86, μέσω του εκπροσώπου της από την Toyota Αυστραλίας, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει κανονικά πλάνο για τον ερχομό της νέας γενιάς της GT86!

Προ ημερών η φημολογία περί παύσης της παραγωγής των GT86 και του BRZ ήταν αρκετά έντονη, αλλά σιγά, σιγά οι ιθύνοντες κάθε μάρκας καθησυχάζουν το κοινό τους, λέγοντας πως οι νέες γενιές των σπορ μοντέλων θα έρθουν το συντομότερο δυνατό.

Δείτε ακόμη: Toyota GT86: Όταν Ιάπωνες βελτιώνουν ιαπωνικό…

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Toyota, μέσω του Brodie Bott, υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της Toyota Αυστραλίας σε περιοδικό ειδικού τύπου της χώρας, ο οποίος δήλωσε:

«Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι αναφορές, αλλά σε αυτό το στάδιο σίγουρα δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε το μοντέλο, καθότι είναι ένα πολύ σημαντικό αυτοκίνητο για εμάς και θα είναι ο μικρός αδερφός της Supra».

Διαβάστε επίσης: 3 Toyota GT86 αφιερωμένα στο Le Mans (+video)

Επιπλέον ο Bott ανέφερε ότι υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας έχουν δει τη νέα γενιά της GT86, κάτι που σημαίνει ότι η νέα Toyota GT86 μπορεί να μας έρθει πιο σύντομα από ότι υπολογίζουμε. Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί η συνεργασία με τη Subaru, με ορισμένες αναφορές να κάνουν λόγο ότι υπάρχει πιθανότητα να τοποθετηθεί ένας μεγαλύτερος ατμοσφαιρικός κινητήρας, 2,4 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store