Η Opel βάφει το Insignia όπως θες. Για 6.000 ευρώ

Το πρόγραμμα εξατομίκευσης της Opel, ονόματι Exclusive, παρέχει την δυνατότητα στους κατόχους και τους υποψήφιους αγοραστές του Insignia, να επιλέξουν οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας τους για το εξωτερικό του μεσαίου μοντέλου. Συμπεριλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις του γερμανικού liftback, δηλαδή το Grand Sport, το station wagon Sports Tourer και η έκδοση crossover Country Tourer. Η παλέτα περιλαμβάνει 15 χρώματα, μεταξύ των οποίων τα Dynamic Orange, Tornado Blue, Panther Black και Light Champagne, κοστίζοντας 2.900 ευρώ έκαστο στην Γερμανία.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Opel Insignia Grand Sport 1.5T 165 PS

Για τους πιο απαιτητικούς, το Opel Exclusive μπορεί να βάψει το Insignia σε οποιοδήποτε χρώμα ζητήσουν-όπως αυτό της κεντρικής φώτο, για το οποίο ο ιδιοκτήτης ζήτησε να είναι «ασορτί» με το τρέιλερ μεταφοράς του αλόγου του. Φυσικά μία τέτοια υπηρεσία έρχεται με το αζημείωτο, ήτοι 5.900 ευρώ στην γερμανική αγορά! Εκτός του χρώματος, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει και το φινίρισμα της βαφής, μεταξύ μεταλλικής, περλέ ή ματ.

Προκειμένου να μην υπάρξουν περιστατικά «αχρωματοψίας», η Opel ζητά ένα δείγμα του χρώματος είτε από φωτογραφία, είτε με κωδικό χρώματος.

Διαβάστε επίσης: Tι ετοιμάζει η Opel για τους Γάλλους;

Ο «φούρνος» στα κεντρικά της Opel, στο Russelsheim, αποστέλει μια μινιατούρα 15 εκατοστών στην αντιπροσωπεία που έδωσε την παραγγελία, προκειμένου να ελέγξει ο αγοραστής αν ταιριάζει το επιλεχθέν χρώμα με αυτό που είχε στο μυαλό του. Εφόσον όλα βρίσκονται σε αρμονία, το βαφείο ψεκάζει περίπου 9 κιλά βαφής στο αμάξωμα του Insignia και δίνει στο κάθε χρώμα την ονομασία του ιδιοκτήτη του, για περαιτέρω αίσθηση μοναδικότητας.

Get it on Google Play Download on the App Store