Η πιο μαύρη Porsche 911 είναι γιαπωνέζικη (+video)

Το μαύρο χρώμα είναι μια διαχρονική επιλογή για το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Τονίζει την επιβλητικότητα και το κύρος, αν και κρύβει τις σχεδιαστικές γραμμές. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το Νο1 πρόβλημα: το πόσο εύκολα λερώνει. O κάτοχος της συγκεκριμένης Porsche 911 Turbo, πάντως, ουδόλως νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες.

H 997 που βλέπουμε φοράει τη βαφή Musou Black. Ένα είδος χρώματος που θυμίζει μαύρη τρύπα, απορροφώντας το 99,4% του φωτός! Το οπτικό αποτέλεσμα είναι επιεικώς εξωπραγματικό. Το αυτοκίνητο μοιάζει με ψεύτικο, θυμίζοντας από κάποιες γωνίες ψευδαίσθηση, ενώ από άλλες φαίνεται σαν να μην έχει καν 3 διαστάσεις! Προσέξτε την αντίθεση που κάνουν το παρμπρίζ με τα παράθυρα, όντας τα στοιχεία που αντανακλούν το περισσότερο φως. Η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν σε βαθμό ορατότητας, με τις ζάντες και το περίγραμμα των πλαϊνών αεραγωγών να «σπάνε» τη μαυρίλα.

Όσο εντυπωσιακή, για να μην πούμε τρομακτική, κι αν φαίνεται η εν λόγω 911 Turbo, υπάρχει βαφή που είναι ακόμα πιο σκοτεινή από τη δική της. Το 2019 εμφανίστηκε μια BMW X6, ντυμένη σε Vantablack. Μια βαφή που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική και απορροφά το 99,96% του φωτός, καθιστώντας τη ως την πιο σκοτεινή όλων των εποχών!

Get it on Google Play Download on the App Store