Η Renault ετοιμάζει νέο μοντέλο με κινητήρα υδρογόνου!

Η Renault δημοσίευσε μια teaser εικόνα για το νέο της πρωτότυπο, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα κινείται με έναν συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης και υδρογόνου.

Η εικόνα απεικονίζει το εμπρόσθιο μέρος του νέου μοντέλου, που από το ύψος του και τα μυώδη χαρακτηριστικά του θα είναι μάλλον ένα SUV, απεικονίζοντας την νέα σχεδιαστική ταυτότητα που θέλει να προσδώσει η γαλλική μάρκα στα αυτοκίνητά της. Εντυπωσιακά είναι τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα, αλλά και το φωτισμένο λογότυπο της Renault, που σε συνδυασμό δημιουργούν μια εξαιρετικά φουτουριστική εικόνα. Πέρα από το σχεδιαστικό σκέλος που το έχει επιμεληθεί ο Gilles Vidal, Διευθυντής Σχεδίασης της Renault, οι πληροφορίες που έδωσε η Renault, προκύπτει πως το νέο μοντέλο, θα είναι πλήρες από τεχνολογικές καινοτομίες τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο κι άνεσης.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τη χρήση του υδρογόνου απευθείας ως καύσιμο, αποτελώντας ένα σημαντικό δείγμα γραφής για τη βιώσιμη κινητικότητα με εναλλακτικά καύσιμα που οραματίζεται η γαλλική μάρκα. Η πλήρης αποκάλυψη του νέου μοντέλου αναμένεται να γίνει το Μάιο, όπου μέχρι τότε η Renault θα μας αποκαλύπτει σιγά, σιγά περισσότερες λεπτομέρειες.

Get it on Google Play Download on the App Store