Η Renault στο πλευρό των μικρών πρωταθλητών

O αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, TEOREN MOTORS B.N. Θεοχαράκης, στα πλαίσια της υποστήριξής της σε προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά δίπλα στα παιδιά του Olympiacos Summer Camp.

Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της Renault, είναι η συνεπής υποστήριξη δράσεων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Η παρουσία σε φιλανθρωπικούς αγώνες δρόμου όπως τα Street Relays, η στήριξη νέων αθλητών, αλλά και οι πρωτοβουλίες που ως στόχο έχουν την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας νέων ανθρώπων σε πολλαπλό επίπεδο, αποτελούν μερικές από τις δράσεις που αναλαμβάνει η γαλλική εταιρεία επί μονίμου βάσεως.

Δείτε ακόμα: «Στα πράσα» το νέο Renault Clio

Στα ευρύτερα πλαίσια όλων αυτών των ενεργειών, η TEOREN MOTORS αποτελεί επίσημο χορηγό της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποστηρίζει ενεργά επί σειρά ετών το Summer Camp του πειραϊκού συλλόγου, το οποίο συγκεντρώνει εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει δραστηριότητες γύρω από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα αποτελεί αφορμή για να γνωρίσουν τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών θέματα όπως το fair play, τη σωστή διατροφή, την ευγενή άμιλλα, αλλά και την οδική ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Με το Renault Kadjar στην Π. Επίδαυρο – Μέθανα – Πόρο (+video)

Η υποστήριξη ενεργειών όπως το Summer Camp από την TEOREN MOTORS, αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας που σκοπό έχει την ορθή εκπαίδευση των αυριανών αθλητών, οδηγών και γενικότερα ενηλίκων προκειμένου να καλλιεργήσουν την υπεύθυνη στάση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, συμπεριλαμβανομένης και της οδικής ασφάλειας.

Get it on Google Play Download on the App Store