Η Skoda έλυσε ένα αιώνιο πρόβλημα των οδηγών

Υπάρχουν κάποια πράγματα στο αυτοκίνητο τα οποία ταλαιπωρούν τους οδηγούς για πολλά χρόνια και κανένας δεν σκέφτεται μια απλή ιδέα για να λύσει το πρόβλημα. Ένα από τα προβλήματα που διαιωνίζεται είναι το μικρό στόμιο που υπάρχει στο δοχείο πλήρωσης υγρού των υαλοκαθαριστήρων.

Δείτε ακόμη: Έρχονται 30 νέα Skoda έως το 2022!

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να γεμίσετε με νερό αυτό το δοχείο και το μισό έχει πεταχτεί στον κινητήρα και στις καλωδιώσεις με κίνδυνο να προκληθεί ακόμη και βραχυκύκλωμα;

Οι μηχανικοί της Skoda επεκτείνουν την σειρά των Simply Clever ιδεών που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των κατόχων Skoda με κάτι τόσο απλό, αλλά τόσο χρήσιμο. Πρόκειται για το νέο καινοτόμο καπάκι που τοποθετείται στο στόμιο της δεξαμενής του υγρού υαλοκαθαριστήρων, το οποίο όταν ανοίγει μετατρέπεται σε ένα χωνί. Τόσο απλά!

Το Skoda Scala είναι το πρώτο μοντέλο που τοποθετείται αυτό το έξυπνο αξεσουάρ, ενώ αργότερα θα μπει στο Skoda Kamiq και μετέπειτα σε άλλα μοντέλα της Skoda. Επίσης θα είναι διαθέσιμο για όλα τα άλλα μοντέλα της τσεχικής μάρκας ως μέρος της γκάμας των γνήσιων αξεσουάρ Skoda.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Fabia 1.0 TSI 95 PS Monte Carlo

Get it on Google Play Download on the App Store