Ξανά στην παραγωγή η Mercedes 300 SL Gullwing

Ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα έρχεται να επαναφέρει η Mercedes-Benz μέσω της νέας υπηρεσίας που φροντίζει για την αποκατάσταση μερών της 300 SL Gullwing που κατασκευάστηκε πριν από περίπου 70 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Δείτε τη μελλοντική Mercedes-AMG A 45 Sedan

Κάτοχοι της κλασικής Mercedes-Benz 300 SL Gullwing θα μπορούν να αντικαταστήσουν μέρη του αμαξώματος της με νέα μέσω πιστοποιημένου προμηθευτή μετά από συνεργασία των δύο πλευρών.

Απευθυνόμενοι σε οποιονδήποτε συνεργάτη πωλήσεων της Mercedes-Benz στη Γερμανική αγορά, οι πελάτες θα μπορούν να παραγγέλλουν τα μεταλλικά μέρη τα οποία βάφονται με την μέθοδο της ηλεκτροφορητικής βαφής. Κάνοντας χρήση των τρισδιάστατων δεδομένων του αρχικού σώματος τα νέα μέρη τοποθετούνται στο σώμα της Mercedes-Benz 300SL Gullwing χαρίζοντας της νέα πνοή.

Τα μεταλλικά μέρη που είναι διαθέσιμα είναι τα εξής:

  • Μπροστινό αριστερό φτερό – 11.900 ευρώ
  • Μπροστινό δεξιά φτερό – 11.900 ευρώ
  • Πίσω αριστερό φτερό – 14.875 ευρώ
  • Πίσω δεξιά φτερό – 14.875 ευρώ
  • Καπό πορτμπαγκάζ – 2.975 ευρώ
  • Μετόπη – 8.295 ευρώ

Διαβάστε επίσης: Δείτε τη μελλοντική Mercedes A45 AMG Sedan

Τέλος η Mercedes-Benz υπόσχεται να φέρει περισσότερα μεταλλικά μέρη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Όσο για το εσωτερικό ήδη δίνεται προς τους ενδιαφερόμενους πελάτες η δυνατότητα αλλαγών με την επιλογή τριών ξεχωριστών σχεδίων τα οποία ταιριάζουν σε όλες τις 1.400 μονάδες που παρήχθησαν μεταξύ 1954 και 1957. Το κόστος αυτών  ανέρχεται στα 184.45 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store