Η Toyota Supra από την Alpina είναι όνειρο

Οι φίλοι της Toyota διαμαρτυρήθηκαν (πολλοί ακόμα το κάνουν) για τα μηχανικά μέρη BMW στην 5η γενιά Supra, όταν παρουσιάστηκε πριν 3 χρόνια. Η βαυαρική ανατροφή, όμως, έχει και τα καλά της.

Η Alpina, για παράδειγμα, θα μπορούσε άνετα να βελτιώσει το ιαπωνικό κουπέ. Αυτό σκέφτηκε και υλοποίησε ο digital designer Abimelec Design, έστω σε ψηφιακή μορφή. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι απλά ένα πειστικό rendering, αλλά εικόνες που θα μπορούσαν κάλλιστα να ανήκουν σε πραγματικότατο αυτοκίνητο! Τόση είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και την πιστότητα των επιμέρους σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, όπως η διαμόρφωση των αυτοκόλλητων (ακόμα και στο splitter μπροστά), τα αεροδυναμικά βοηθήματα και, φυσικά, τις ζάντες αλουμινίου.

Η μπλε Supra φαίνεται σαν να βγήκε από το Buchloe, σενάριο που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η Alpina μπορεί να μην έχει παρουσιάσει βελτιωμένη Supra MK5, αλλά αν κάποιος θέλει και διαθέτει την απαραίτητη επάρκεια κονδυλίων, δεν αποκλείεται να το κάνει πράξη. Οι custom δημιουργίες εξάλλου ολοένα κερδίζουν έδαφος στις προτάσεις πολλών εταιριών, πάντα με το αζημίωτο. Τα εξαρτήματα εκεί είναι, γνωστά στους μηχανικούς του Βαυαρού βελτιωτή/κατασκευαστή. Ένας πρόθυμος (και εύρωστος οικονομικά) πελάτης χρειάζεται και δεν αποκλείεται να προβιβαστεί στην κανονική πραγματικότητα η Alpina Supra.

Get it on Google Play Download on the App Store