Η Xiaomi θα κατασκευάζει και αυτοκίνητα!

Smartphones, υπολογιστές, βραχιόλια δραστηριότητας, σκούτερ, έξυπνες οικιακές συσκευές, αλλά και άλλα πολλά κατασκευάζει η Xiaomi! Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε σε λίγο καιρό και αυτοκίνητα!

Η μεγάλη κινέζικη εταιρεία τεχνολογίας κάνει ένα τολμηρό βήμα και ξεκινάει συνεργασία με τον κατασκευαστή αυτοκινήτων Bestune με σκοπό να δημιουργήσει ένα δικό της SUV μοντέλο σε προνομιακή τιμή!

Δείτε ακόμη: Έρχεται ηλεκτρική Ford Mustang!

Τεχνικά, η Xiaomi δεν θα δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο από το μηδέν, αλλά θα συνδράμει στη κατασκευή του μοντέλου που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου το περασμένο έτος και φυσικά μιλάμε για το Bestune T77. Αυτό είναι ένα SUV χαμηλού κόστους, με το οποίο η Xiaomi θέλει να εντάξει το σήμα της Redmi στην αγορά αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Η τρομακτική διαφορά που κάνει η έλλειψη ESP (+video)

Περισσότερες πληροφορίες για την εμπλοκή της Xiaomi στην κατασκευή του μοντέλου δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά είναι αρκετά πιθανό στο σύστημα infotainment αλλά και σε λοιπές ηλεκτρονικές λειτουργίες του αυτοκινήτου να έχει εμπλοκή. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Bestune κινείται από έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων με ισχύ 143 ίππων, ενώ η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, με τιμή πώλησης τη παρούσα χρονική στιγμή περίπου 12.000 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store