Ιδού τα «μετόπισθεν» της νέας BMW M3

Οι διαρροές δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Μετά τη νέα Skoda Octavia και το επόμενο Honda Jazz, ήρθε η ώρα να δούμε και την επερχόμενη BMW M3 G80. Το πίσω μέρος της τουλάχιστον.

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα μοντέλο προπαραγωγής και διέρρευσε μέσα από το ίδιο το εργοστάσιο της βαυαρικής φίρμας. Από το λίγο που φαίνεται, η νέα M3 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προκατόχους της σε θέμα παραστήματος και εμφάνισης, με τα φουσκώματα στα φτερά, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου (μάλλον 19 ιντσών) να δίνουν τον τόνο. Ο διαχύτης εμφανίζεται βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος, επιλογή που ξενίζει αλλά πηγές από την BMW αναφέρουν πως πρόκειται για επιλογή του προαιρετικού εξοπλισμού.

Δείτε ακόμα: BMW M3 650 HP VS Toyota Supra 700 HP (+video)

Δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και για το διπλό spoiler στο χείλος του πορτμπαγκάζ. Για την ακρίβεια, ουδείς -πέραν των Βαυαρών- δεν γνωρίζει αν η κόκκινη M3 (από την οποία απουσιάζει το χαρακτηριστικό σήμα) είναι η απλή έκδοση, η Competition ή η απλή με το πακέτο M Performance.

Στα των μηχανικών μερών, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον εξακύλινδρο twin-turbo εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα των 3.0 λίτρων, με την απόδοση να τοποθετείται στα 480 άλογα για την απλή και τα 510 για την έκδοση Competition. Ένα σύστημα τετρακίνησης παρόμοιο με της M5 -με άκρως πισωκίνητους προσανατολισμούς, δηλαδή- θα φροντίζει για την μεταφορά της ισχύος στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένη BMW M3 ή καινούργιο Lada στα ίδια λεφτά;

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας BMW M3 είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store