Ιδού τα μετόπισθεν του νέου VW Golf GTI

Η πρώτη φωτογραφία από το νέο VW Golf GTI είναι γεγονός, με τη μεγάλη αεροτομή οροφής να κλέβει την παράσταση.

Η εικόνα προέρχεται από τον λογαριασμό Instagram του φωτογράφου wilcoblock, ο οποίος κατάφερε να απαθανατίσει την τελική έκδοση της 8ης γενιάς GTI. Η πραγματικότητα είναι εντυπωσιακά κοντά στα renderings που είχαμε δει πρόσφατα, με τις χαρακτηριστικές απολήξεις εκατέρωθεν του διαχύτη να είναι για άλλη μια φορά παρούσες και το ευμέγεθες spoiler να προϊδεάζει για τις αυξημένες δυνατότητες της επερχόμενης εκδοχής του γεννήτορα των hot hatches.

Δείτε ακόμα: Το VW Golf GTI TCR μετριέται με το Renault Megane R.S. Trophy (+video)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το απλό GTI θα αποδίδει 245 ίππους (όσο και σήμερα) και το Performance θα φτάσει στους 280, προκειμένου να βρεθεί στο ίδιο επίπεδα με τα τα Ford Focus ST και Renault Megane R.S. Η σκληροπυρηνική έκδοση TCR θα βρίσκεται πάνω από τα 290 άλογα, με το πιθανότερο σενάριο να «κλειδώνει» την ισχύ στους 300 ίππους, ούτως ώστε να κοντράρει το δίπολο Megane R.S. Trophy-R – Honda Civic Type R.

Διαβάστε επίσης: Με 280 ίππους το νέο VW Golf GTI Performance

Οι εμπρός τροχοί θα παραλαμβάνουν την ισχύ μέσω 6τάχυτου χειροκίνητου ή του καθιερωμένου 7τάχυτου DSG, με τις επιδόσεις να είναι αρκετά βελτιωμένες. Κάποιες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δλ. για το απλό και κάτω από αυτό το όριο για το Performance.

Get it on Google Play Download on the App Store