Iσχυρότερη έκδοση του EcoBoost για τη Mustang

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ford σχεδιάζει μια πιο ισχυρή έκδοση του EcoBoost κινητήρα των 2,3 λίτρων που κινεί τη Mustang, με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των βασικών τετρακύλινδρων μοντέλων και του V8 κινητήρα.

Μάλιστα, μια πληροφορία εκ των έσω που διέρρευσε, έκανε αναφορά πως ο 2,3 λίτρων EcoBoost θα προσφέρεται με δυο διαφορετικές εκδόσεις ισχύος, χωρίς όμως οι άνθρωποι της Ford να επιβεβαιώσουν την πληροφορία. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως οι προετοιμασίες εντείνονται και οι πιο ισχυρές εκδόσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2020.

Δείτε ακόμη: Ισοπεδωτική η νέα Ford Mustang Shelby GT500 (+video)

Βλέπετε η 6κυλινδρη version της Mustang σταμάτησε το 2018 κι έκτοτε οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να επιλέξουν μεταξύ του 4κύλινδρου κινητήρα και των εκδόσεων με το V8 μοτέρ, κάτι που δημιουργεί μεγάλο χάσμα στην γκάμα.

Οι μέχρι τώρα φήμες κάνουν λόγο πως η μεσαία έκδοση του δημοφιλούς αυτοκινήτου θα έχει την ισχύ περίπου 350 ίππων. Μάλιστα η συγκεκριμένη ισχύ μπορεί να επιτευχθεί με άνεση για το EcoBoost 2,3 λίτρων μοτέρ, κάτι το έχει καταφέρει άλλωστε για την περίπτωση του Focus RS.

Get it on Google Play Download on the App Store