Jeep Cherokee θάφτηκε κάτω από τρία μέτρα χιόνι!

Ένας μηχανικός της Tesla αγόρασε το Νοέμβριο ένα Jeep Cherokee σε εξαιρετική κατάσταση! Αλλά στην πρώτη του off road βόλτα κόλλησε στα χιόνια, με αποτέλεσμα το δόλιο Jeep να θαφτεί κάτω από τρία μέτρα χιονιού.

Το συμβάν έγινε κοντά στη λίμνη Tahoe, με τον ιδιοκτήτη του Cherokee να στέκεται δυο φορές άτυχος, γιατί και κόλλησε, αλλά και μια έντονη χιονοθύελλα ξέσπασε, με αποτέλεσμα οι εταιρείες ρυμούλκησης να μην μπορούν να βοηθήσουν.

Δείτε ακόμη: H Jeep περνάει στην FCA στην Ελλάδα

Έτσι ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να παρατήσει το αυτοκίνητο του, ώστε να μην κινδυνέψει η ζωή του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να θαφτεί κάτω από 3 μέτρα χιονιού και να παραμείνει εκεί μέχρι να «καλμάρει» ο καιρός και να μπορέσουν να το «απεγκλωβίσουν». Ο ιδιοκτήτης ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθότι η μπαταρία του Cherokee ήταν σκληρό καρύδι, αφού για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο πάταγαν απεγνωσμένα το μπουτόν του συναγερμού, όπου σε μια ανύποπτη στιγμή ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος του κλειδώματος και ξεκλειδώματος. Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης, ο ήχος ήταν τόσο αχνός λες και το αυτοκίνητο ήταν μίλια μακριά!

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η παραγωγή για το Jeep Gladiator (+video)

Σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει πριν το θάψιμο του αυτοκινήτου από το χιόνι, εντοπίστηκε η ακριβής θέση του και οι εργασίες ανασκαφής ξεκίνησαν. Όσο προχωρούσαν οι εργασίες όμως αποκαλύπτονταν οι ζημιές που προκάλεσε το βάρος του χιονιού, στην οροφή, στο καπό, αλλά και στο παρμπρίζ του Jeep, ενώ στο εσωτερικό είχε αναπτυχθεί μούχλα, μιας και η καμπίνα ήταν εκτεθειμένη αρκετό καιρό σε έντονα ποσοστά υγρασίας, με το φως του ήλιου να μην το προσεγγίζει. Για το λόγο αυτό η καμπίνα «λούστηκε» με χλωριούχο ασβέστιο για να καθαριστεί. Παρά τους δυο δύσκολους μήνες που πέρασε το Cherokee, με μερική φαναρτζοδουλειά και μια ελαφριά συντήρηση στο μοτέρ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον άτυχο ιδιοκτήτη του.

Get it on Google Play Download on the App Store