Και Porsche Cayman και BMW M318i!

Η τάση με τα αλλοπρόσαλλα «πάρε-δώσε» σημάτων στα αυτοκίνητα των Η.Π.Α. αποκτά έντονο ρεύμα. Μετά το Tesla Model 3 που θέλει να γίνει Honda Civic, απαθανατίστηκε μια Porsche Cayman να έχει ως είδωλο την BMW M318i!

Δείτε ακόμα: H BMW «παίζει φώτα» σε Mercedes και Porsche! (+video)

Η μετατροπή των απλών 3αρων σε Μ ως φαίνεται δεν αποτελεί ίδιον του Έλληνα, με τις αλησμόνητες Μ316i, αλλά έχει οπαδούς και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Και τι οπαδούς…Κατόχους Porsche Cayman. Πάνω από το σήμα της BMW βλέπουμε αυτό του γερμανικού κεντρομήχανου sportscar, από το οποίο απουσιάζει το γράμμα «S». Αυτό, μαζί με την τραπεζοειδή απόληξη της εξάτμισης, φανερώνουν πως πρόκειται για την βασική έκδοση με τον εξακύλινδρο boxer των 2.7 λίτρων και 245 ίππων. Με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων, η Cayman είναι ικανή για 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δλ. και τελική 250 χλμ./ώρα. Αλλά BMW M, δεν είναι.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος βγάζει εκτός δρόμου το Tesla Model X (+video)

Προφανώς ο κάτοχος του κουπέ από το Τσουφενχάουζεν τρολάρει τους αντίστοιχους των BMW, που βάζουν σήματα και λοιπά κομμάτια του M Division προκειμένου να φέρνουν πιο κοντά στις Μ3, Μ5 τις 318i, 520i κλπ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζει στο look του αυτοκινήτου (το αντίστοιχο του Tesla Civic είναι πολύ πιο επιτυχημένο), αλλά καταλαβαίνουμε την πρόθεση της διαμαρτυρίας του.

Get it on Google Play Download on the App Store