Και το όνομα αυτού: VW ID.3!

Μετά από το «κατά λάθος» uploading ενός video στο επίσημο κανάλι της VW Ολλανδίας στο YouTube, είδαμε το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας με ελάχιστο καμουφλάζ, αλλά μάθαμε κιόλας επίσημα ποιο θα είναι το όνομά του. Δείτε καλύτερο λοιπόν το VW ID.3!

Την πρώτη επίσημη επαφή με το νέο ηλεκτρικό της γερμανικής μάρκας θα την έχουμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά οι υποψήφιοι αγοραστές να έχουν κατά νου, πως τα βιβλία παραγγελιών θα είναι ανοιχτά από… αύριο!

Δείτε ακόμη: Νέο μεγάλο SUV VW ID. ROOMZZ με 306 άλογα

Με αφορμή το άνοιγμα των παραγγελιών, η Volkswagen θα δώσει περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το νέο της μοντέλο. Το νέο VW ID.3 διακρίνεται με την μεγάλη επιφάνεια του εμπρός μέρους (κοινός τόπος για τα ηλεκτρικά μοντέλα της VW), αλλά και τα όμορφα LED φωτιστικά σώματα, με το σήμα της VW να είναι στη μέση και κατά πάσα πιθανότητα θα φωτίζεται κι αυτό. Στο κατώτερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα υπάρχει ένα άνοιγμα για την ψύξη των μπαταριών. Το αμάξωμα φέρει αρκετές καμπύλες, ενώ οι compact διαστάσεις του (μήκος αμαξώματος 4,3 μέτρα), αλλά και τα μεγάλα φινιστρίνια στην εμπρός κολώνα θα διευκολύνουν πολύ στις αστικές μετακινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Γιατί χιλιάδες VW πάνε για ανακύκλωση (+video)

Σύμφωνα με τη VW, το ID.3 θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις, σε ότι αφορά την χωρητικότητα των μπαταριών. Η βασική έκδοση θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 48 kWh, η οποία θα προσφέρει αυτονομία έως 330 χλμ., σε κύκλο WLTP. Η ενδιάμεση έκδοση θα έχει μπαταρία 58 kWh, με μέγιστη αυτονομία τα 420 χλμ., ενώ η μεγαλύτερη μπαταρία των 77 kWh, θα μπορεί να κινεί το νέο ηλεκτρικό μοντέλο για έως και 550 χλμ. Για όσους δεν θυμούνται, να αναφέρουμε ότι το ID. 3 θα έχει ισχύ 136 ίππων, η ροπή θα αγγίζει τα 300 Nm, με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 9 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store