Κατασχεμένο Audi R8 ρημάζει έξω από αστυνομία

Πώς το λέει η λαϊκή ρήση; «Τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου». Σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, οι ρόλοι αντιστρέφονται. Κάτι που βίωσε με τον πλέον επώδυνο τρόπο ένα Audi R8 V10 πρώτης γενιάς.

Δείτε ακόμα: Τι κρύβει ένα Audi R8 σε τιμή ευκαιρίας; (+video)

Υπό κανονικές συνθήκες, το πρώτο υπεραυτοκίνητο από το Ίνκγολσταντ είναι αφορμή για γιορτή. Κάτι που, πρώτη από όλους, αναγνωρίζει η ίδια η Audi. Στην Ινδία, όμως, δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες. Ειδικά όταν μιλάμε για κατασχεμένα αυτοκίνητα. Το λευκό R8 που σπαράζει καρδιές μέσα από τις φωτογραφίες, κάποτε άνηκε στον αρχηγό της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας. Δεδομένου ότι το κρίκετ είναι το εθνικό άθλημα της χώρας, καταλαβαίνουμε πως το αυτοκίνητο ήταν μέλος του ευρύτερου star system της Ινδίας. Πώς από τα σαλόνια βρέθηκε στα… αλώνια;

Διαβάστε επίσης: Απατημένη σύζυγος ξέσπασε σε Audi R8!

Ο Virat Kahli, όπως ονομάζεται ο Ινδός παίκτης, πούλησε το R8 του. Ο επόμενος ιδιοκτήτης δεν τα κατάφερνε το ίδιο καλά σε οικονομικό επίπεδο, οπότε η Εφορία του αφαίρεσε τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία. Μεταξύ των οποίων και το εν λόγω R8 5.2 V10 FSI. Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε σε μάντρα της αστυνομίας και παραμένει ακίνητο εκεί, για περισσότερο από έναν χρόνο. Το «ακίνητο» βέβαια είναι σχετικό, καθώς πλημμύρες που έπληξαν την Βομβάη μετέτρεψαν το άλλοτε ακριβοθώρητο Audi σε σχεδία, με την ορμή του νερού να το πηγαίνει χτυπώντας από άκρη σε άκρη του πάρκινγκ. Φυσικά το νερό εισέβαλε σε κάθε σπιθαμή των μηχανικών μερών και του εσωτερικού, πρακτικά αχρηστεύοντας το δύσμοιρο R8. Η διεύθυνση του αστυνομικού τμήματος τώρα σκέφτεται την πώληση του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store