Πυρπόλησαν 12 Ι.Χ. για να κλέψουν χρηματαποστολή!

Μια κινηματογραφική απόπειρα ληστείας έκαναν κλέφτες στην Ιταλία για να κλέψουν ένα θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής! Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι κλέφτες έβλεπαν πολλές ταινίες δράσης, μιας και δεν διάλεξαν να κλέψουν με αφανή τρόπο. Τουναντίον, μιας και πυρπόλησαν 12 αυτοκίνητα με σκοπό να ανακόψουν την πορεία της χρηματαποστολής.

Δείτε ακόμα: Κλέφτες σήκωσαν 124 ζαντολάστιχα από αντιπροσωπεία

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Α1 κοντά στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η μεγάλη φωτιά δεν ήταν απόρροια ατυχήματος, αλλά προσπάθειας για την κλοπή ενός θωρακισμένου οχήματος που μετέφερε χρήματα. Σκέφτηκαν ότι η θέα 12 φλεγόμενων αυτοκινήτων που έχουν καταλάβει και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, θα τρόμαζε τον οδηγό και θα σταμάταγε. Αλλά ο έξυπνος οδηγός κατάλαβε ότι πρόκειται για στημένο σκηνικό και αντί να φρενάρει, σανίδωσε το γκάζι. Έτσι έσπασε το φλεγόμενο οδόφραγμα και κατάφερε να διαφύγει με ασφάλεια όπου και κάλεσε την αστυνομία (μάλλον θα είχε δει και αυτός πολλές ταινίες δράσης).

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα 25 μοντέλα θέλουν διακαώς οι κλέφτες!

Βέβαια μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, οι κλέφτες είχαν εξαφανιστεί. Μάλιστα σύμφωνα με τους ερευνητές αυτή η ενέργεια ήταν δουλειά περίπου 10 ατόμων, τα οποία κι έστησαν το… Χολιγουντιανό σκηνικό. Οι αρχές θεωρούν ότι ίσως πρόκειται για την ίδια ομάδα που πριν από 6 χρόνια είχαν κλέψει με παρόμοιο τρόπο, πέντε εκατομμύρια ευρώ. Μάλλον κατασπατάλησαν τα τότε κλεμμένα και ήθελαν να αυξήσουν τις αποταμιεύσεις τους! Αλλά αυτή τη φορά όμως, δεν τους βγήκε!

 

Get it on Google Play Download on the App Store