Κλέφτης με μεγάλη καρδιά!

Μερικοί κλέφτες φαίνεται πως δεν είναι… ψυχροί επαγγελματίες και έχουν συναισθήματα. Αυτό απέδειξε ένας κλέφτης στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Κεντάκι, ο οποίος έκλεψε ένα αυτοκίνητο και το γύρισε στο ίδιο ακριβώς σημείο, τρεις ημέρες μετά.

Δείτε ακόμη: Συγκινητική διάσωση γερακιού που σφήνωσε σε Honda (+video)

Μάλιστα, δεν επέστρεψε απλώς το αυτοκίνητο, αλλά άφησε και σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγνώμη. Συγκεκριμένα στο σημείωμα έγραφε «Γεια σου Pamela Barker. Συγγνώμη που σου έκλεψα το αυτοκίνητο. Κατανοώ πόσο δύσκολο είναι να μένεις ξαφνικά χωρίς αυτοκίνητο και για αυτό στο επέστρεψα. Σου ζητώ ξανά συγνώμη. Ξέρω πως αυτό δεν διορθώνει κάτι, αλλά ειλικρινά συγνώμη και πάλι».

Η ίδια η ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, η Pamela Barker, ήταν συγκινημένη από χαρά που ξαναβρήκε το αυτοκίνητό της και μάλιστα δήλωσε σε τοπικά μέσα πως «είμαι πανευτυχής όχι μόνο που έχω πίσω το αυτοκίνητό μου αλλά και που βοήθησα κάποιον που το χρειαζόταν».

Διαβάστε επίσης: Μπορεί το Defender των 405 PS να κερδίσει το Civic Type R; (+video)

Μάλλον δεν σκέφτηκε ποτέ πως ο κλέφτης μπορεί να έκανε με το αυτοκίνητό της βρωμοδουλειές για τις οποίες δεν θα χαιρόταν και πολύ να μάθει πως βοήθησε… Για την ιστορία να πούμε πως η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.

Get it on Google Play Download on the App Store