Κλήση 6,7 εκατ. ευρώ για παρκάρισμα στη Ρόδο!

Το πιο ακριβό παρκάρισμα στον κόσμο φαίνεται πως έχει η Ρόδος, καθώς μια γυναίκα είδε τον ουρανό να της έρχεται σφοντύλι όταν έλαβε κλήση 6,7 εκατομμυρίων ευρώ για παράνομη στάθμευση!

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες από τη «Ροδιακή» και αφορά το υψηλότερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί για παράβαση του Κ.Ο.Κ., στα παγκόσμια χρονικά! Η οδηγός έλαβε ένα φάκελο από τη δημοτική αρχή της Ρόδου τον προηγούμενο μήνα, όμως τίποτα δεν θα μπορούσε να την προετοιμάσει για αυτό που αντίκρισε όταν τον άνοιξε. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η γυναίκα υπέστη σοκ όταν διαπίστωσε πως είχε λάβει πρόστιμο 6.648 ευρώ για παράνομο παρκάρισμα. Από αυτό το σοκ λογικά, δεν είδε τα «ψιλά» που το συνόδευαν.

Το πραγματικό ποσό έφτανε το εξωσυμπαντικά παρανοϊκό νούμερο των 6.648.444 ευρώ! Η παραλήπτρια της κλήσης, αφού μπόρεσε να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά και να πιστέψει σε αυτό που κοίταζε, συνειδητοποίησε πως είχε γίνει λάθος. Η αντίδρασή της ήταν ακόμα καλύτερη, όταν επισκέφτηκε το δημαρχείο για να «πληρώσει» το πρόστιμο. Εκεί, έδειξε την κλήση στον υπάλληλο και είπε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει με κάρτα (το έλεγε το ειδοποιητήριο, πως για ποσά άνω των 100 ευρώ εξόφληση μόνο μέσω κάρτας), ρωτώντας αν γινόταν να το κάνει με μετρητά. Αφού έμεινε άναυδος και ο υπάλληλος με αυτό που κοίταζε, διαβεβαίωσε τη γυναίκα πως πράγματι επρόκειτο για λάθος (πιθανότατα τυπογραφικό).

Get it on Google Play Download on the App Store