«Κούκλα» BMW 530i Ε60 σε κατάσταση καινούργιας!

Αν είχατε ποτέ μεράκι να αποκτήσετε ένα πολυτελές μοντέλο αλλά δεν έφτανε ο οικονομικός σας προϋπολογισμός, η αγορά του ως μεταχειρισμένο είναι μια καλή ιδέα!

Όπως η εικονιζόμενη BMW 530i, της σειράς Ε60 χρονολογίας 2005, με τον σε σειρά ατμοσφαιρικό 3λιτρο κι 6κύλινδρο κινητήρα των 258 ίππων και την κίνηση να καταλήγει στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου. Η κατάσταση του αυτοκινήτου φαίνεται να είναι άψογη εξωτερικά και στο εσωτερικό, ενώ το σπορ σεντάν έχει 52.638 χλμ. στο κοντέρ. Ωστόσο μοιάζει σαν να έχει κάνει ακόμα λιγότερα. Εξοπλιστικά θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, αφού εξοπλίζεται με όλα τα συστήματα ανέσεων, ασφαλείας και ψυχαγωγίας των τότε δεδομένων. Ωστόσο το κυριότερο ατού της, είναι η ενσωμάτωση του πακέτου M Pack από τον προηγούμενο και μοναδικό ιδιοκτήτη της, το οποίο χαρίζει στο γερμανικό σεντάν ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Σύμφωνα με την αγγελία, αυτή η BMW 530i E60 με κινητήρα Ν52, χρώμα 416 Carbonschwarz Metallic και με το μαύρο δερμάτινο σαλόνι, μεταφέρθηκε από την Οσάκα της Ιαπωνίας απευθείας από τον πρώτο ιδιοκτήτη. Οι δερμάτινες επενδύσεις δεν έχουν φθορές, όπως και τα επιμέρους χειριστήρια, ενώ οι ξύλινες επενδύσεις είναι σαν καινούργιες. Οι ζάντες δεν έχουν ζημιές, τα λάστιχα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και η ρεζέρβα δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Οι εργασίες που έχουν γίνει αφορούν την αλλαγή λαδιών κινητήρα, του ψυκτικού υγρού και την επίστρωση κεραμικού βερνικιού.

Η τιμή της συγκεκριμένης BMW 530i E60 είναι αντίστοιχη με ενός σημερινού μικρού αυτοκινήτου και σίγουρα αποτελεί μια καλή επένδυση για όποιον θέλει ένα πολυτελές αυτοκίνητο και μπορεί βέβαια να καλύψει τα όποια υψηλά πάγια έξοδά του, λόγω και του 3λιτρου κινητήρα. Συγκεκριμένα πωλείται έναντι του ποσού των 69.500 ζλότι Πολωνίας, τα οποία σήμερα ισοδυναμούν με 15.160 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store