Κτηνώδης Toyota Supra από την TRD

Στο πλαίσιο της έκθεσης βελτίωσης SEMA, που θα λάβει χώρα στο Las Vegas, η TRD (Toyota Racing Development) δημιούργησε την εξαιρετικά άγρια Supra 3000GT Concept.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 5 Νοεμβρίου κι εκεί το τυχερό κοινό θα μπορεί να απολαύσει την μοναδική Toyota Supra 3000 GT Concept, για την οποία προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά! Βέβαια να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο project δεν είναι καινούργιο, καθώς η ιδέα βασίζεται πάνω στην Toyota Supra TRD 3000 GT concept του 1994!

Δείτε ακόμα: Έρχεται το «σκληρό» Toyota Yaris TRD

Ωστόσο οι πρώτες teaser εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες εξάπτουν την φαντασία μας. Στο εμπρόσθιο μέρος της Supra ξεχωρίζει το νέο καπό με τους τέσσερις αεραγωγούς, ενώ στο πίσω τμήμα της Supra διακρίνεται η τεράστια αεροτομή. Επιπρόσθετα έχει φαρδύτερα φτερά, ειδικές ζάντες αλουμινίου, αλλά και νέους προφυλακτήρες, ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί αν έχουν πραγματοποιηθεί μηχανικές βελτιώσεις. Βέβαια η φημολογία περί ιπποδύναμης είναι έντονη, όπου αρκετοί αναφέρουν ότι η Supra 3000GT μπορεί να φτάνει και τους 1.000 ίππους.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το κτήνος της TRD!

Get it on Google Play Download on the App Store